Κατηγορίες
Διάφορα

ΠΑΟΚ VS Ξάνθη σε μία ώρα από το Cafe “Draw”!

draw-vert

Την ευκαιρία για το 3×3 έχει ο “δικέφαλος” σε λίγη ώρα κόντρα στη Ξάνθη και το Cafe “Draw” είναι η σημερινή μας επιλογή για μια ακόμη ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο!

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League υποδεχόμενος την Ξάνθη στην Τούμπα (16:00). Ο «Δικέφαλος» έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και επιθυμεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για να καλύψει και το έδαφος του -3 της τιμωρίας. Στα θετικά για τον Βλάνταν Ίβιτς το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Ο Αθανασιάδης αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα με τον Ίβιτς να κάνει σκέψεις για τη χρησιμοποίηση του Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Η Ξάνθη ξέρει πως το απόγευμά της δεν θα είναι εύκολο. Οι Ακρίτες δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά και ήδη ακούγονται ψίθυροι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος εκτός από τους Μπαξεβανίδη και Παπαγεωργίου, είδε και τον Λουσέρο να τίθεται νοκ-άουτ.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ψάχνει ο Λεβαδειακός που υποδέχεται την Κέρκυρα στις 18:15. Κουλιμπαλί και Καραμπουέ βρίσκονται στην αποστολή με τον Ντόστανιτς να μην υπολογίζει στους Ομπιόρα, Σουμπίνιο και Βασιλείου. Η Κέρκυρα πάει με ανεβασμένο ηθικό μετά τους πρώτους τρεις βαθμούς στο ματς με τη Λάρισα. Στα θετικά και το γεγονός ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μετράει απουσίες.

Τέλος στο Περιστέρι (18:15) ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Μάλιστα στον Ατρόμητο μετά την ήττα με 0-2 από τον Παναιτωλικό αποτέλεσε παρελθόν ο Τραϊανός Δέλλας, με τον Γιώργο Κορακάκη να κάθεται ως υπηρεσιακός τεχνικός στον πάγκο. Αλλά και στον Αστέρα το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό. Η καρέκλα του Μάκη Χάβου τρίζει επικίνδυνα με τους Αρκάδες να μετρούν δύο ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Μπέρτος και οι Δημούτσος και Τσάβες.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Super League:

ΠΑΟΚ – Ξάνθη (16:00 – NovaSports2)

Λεβαδειακός – Κέρκυρα (18:15 – NovaSports 4)

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (18:15 – NovaSports2)

Λάρισα – Ολυμπιακός (20:30 – NovaSports1)

*Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα στις 19:30 με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ηρακλής στο ΟΑΚΑ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected