Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Ξάνθη 0-0

CtNUIIMWIAAz5qTΤζάλμα Κάμπος και Γκάρι Ροντρίγκες σπατάλησαν “κλασσικές” ευκαιρίες κόντρα στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε το γκολ και οι δύο ομάδες έμειναν στη “λευκή” ισοπαλία (0-0) στην Τούμπα.

Πρώτη γκέλα για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και παράλληλα πρώτος βαθμός για την Ξάνθη! Οι δύο ομάδες έμεινα στην “λευκή” ισοπαλία (0-0) στη γεμάτη Τούμπα με τους παίκτες του Ίβιτς να χάνουν τη μία “κλασσική” ευκαιρία μετά την άλλη. Και το σημαντικότερο; Αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω για πάνω από 20 λεπτά!

Όπως αναφέρει το contra.gr, για ακόμη ένα ματς ο Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε στον πάγκο, με τον Κουλούρη να ξεκινάει βασικός μετά και τα δύο γκολ που πέτυχε στην Τρίπολη. Αν και το ματς είχε ρυθμό και ο ΠΑΟΚ έδειχνε ορεξάτος, δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της μαχητικής Ξάνθης. Στην επανάληψη πέρασαν στο ματς τόσο ο Κλάους, όσο και οι Πέλκας, Τιάμ, σε μια απελπισμένη προσπάθεια του Ίβιτς να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Οι Γκάρι Ροντρίγκες και Τζάλμα Κάμπος όμως έχασαν τα άχαστα, σπατάλησαν “κλασσικές” ευκαιρίες που τους δημιούργησαν οι συμπαίκτες τους με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους. Δύο… “πεταμένοι” βαθμοί για τον ΠΑΟΚ που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ (79′ Τιάμ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (46′ Πέλκας), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης (59′ Αθανασιάδης)

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Γουάλας (82′ Ορφανίδης), Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Καμαρα, Λούκας, Νιέτο (90+2′ Ράνος), Λάζιτς, Σολτάνι, Γιουνές (63′ Βασιλακάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected