Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Παναρκαδικός – Παναργειακός 1-0 (photos+vid)

pao-argos1

Ο Παναρκαδικός διπλασίασε τις νίκες του στο γήπεδο του για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας επικρατώντας του Παναργειακού στο γειτονικό Πελοποννησιακό ντέρμπι με 1-0.

Τα παιχνίδια του Παναρκαδικού με τον Παναργειακό έχουν πάντα την δική τους ξεχωριστή σημασία για τους φιλάθλους με τις κερκίδες του γηπέδου του Παναρκαδικού να γεμίζουν και ανάμεσα τους να βρίσκονται και περίπου 60 φίλαθλοι που ταξίδεψαν από την Αργολική πρωτεύουσα.

Ο Βασίλης Παπουτσής με ένα πολύ ωραίο τέρμα στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αυτός που χάρισε την νίκη στην ομάδα του με το τριφύλλι να δημιουργεί και να σπαταλά στην συνέχεια αρκετές ευκαιρίες με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε και την ομάδα της Τρίπολης να πανηγυρίζει την δεύτερη της επιτυχία σε τρεις αγώνες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναργειακό να έχει την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με το μακρινό φάουλ του Χαρίτου να διώχνει σε κόρνερ ο Καπετάνος και τον Παναρκαδικό να απαντά με την κοντινή κεφαλιά του Χατζόπουλου να σταματά στον Σαχσανίδη. Στο 20ο λεπτό ο γρήγορος συνδυασμός των παιχτών του Παναρκαδικού έξω από την περιοχή είχε τον Παπουτσή ως αποδέκτη της μπάλας όπου με εξαιρετικό σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Η συνέχεια άνηκε στον Παναρκαδικό με τον Παπουτσή να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών της ομάδας του φθάνοντας πολύ κοντά στο γκολ σε ακόμα δύο περιπτώσεις αστοχώντας από πολύ κοντά. Ο Παναργειακό προσπάθησε να αιφνιδιάσει στο 40ο λεπτό με το μακρινό ξαφνικό σουτ του Καρέλη να φεύγει λίγο άουτ με το τριφύλλι να πηγαίνει μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και στα πρώτα λεπτά ο Παναργειακός βγήκε πιο δυνατά απειλώντας τα καρέ του Καπετάνου με τους Καλογέρη και Χαρίτο να μην βρίσκουν στόχο. Ο Παναρκαδικός ισορρόπησε την κατάσταση έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Τέλη Σαλαπάτα και τον Νίκο Χατζόπουλο να έχει την μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτυών. Το τριφύλλι όσο περνούσαν τα λεπτά κλήθηκε να διαχειριστή το υπέρ του 1-0 κάνοντας το με άριστο τρόπο παίρνοντας έτσι την πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Καπετάνιος, Χουστουλάκης, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπουτσής, Σταθουλόπουλος (75’ Δήμος), Τ.Σαλαπάτας, Ραχίμ (83’ Κολιόπουλος), Γκρόσιος (54’ Π.Σαλαπάτας).

Παναργειακός: Σαχσανίδης, Κωστακιώτης (68’ Πολιανίδης), Μηλιώτης, Σιάτρας, Φίλης, Πούτση, Ανδριόπουλος, Χαρίτος, Καρέλης, Καλογέρης (80’ Φλεβάρης), Ζαρκάδας (63’ Φωκαϊδης).

περισσότερες φωτογραφίες στο arcadiaportal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected