Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκη Αγκαθιάς – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 1-0

catsΝτέρμπι με τα όλα του στο Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθιάς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θεωρούνται από αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε ένα παιχνίδι που οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες αλλά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, η Νίκη, χάρη σε τέρμα του νεαρού Τσιουμτσιούδα (ανήκε πέρσι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας) λίγο πριν το ημίωρο, πήρε το σημαντικό τρίποντο και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Μουρτζίλα – Νούσιου πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα και είχε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο), ωστόσο δεν κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο έδωσαν περισσότερο χώρο στον αντίπαλο και έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα ανασταλτικά έχοντας βεβαίως και το υπέρ του 1-0.

Επόμενο παιχνίδι για τη Νίκη, την Κυριακή 2/10 στη Μέση με τον τοπικό Φίλιππο, ενώ ο Άρης υποδέχεται στο Παλαιό Σκυλίτσι τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χαραλαμπίδη.

στο 90

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς : Λιακόπουλος Δ., Αποστολόπουλος, Τσιουμτσιούδας (87′ Κοκοφτόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Ζέρης, Νιάκας, Ματσούκας, Σαμψωνίδης, Γατόπουλος Γ. (89′ Λιακόπουλος Θ.), Βενιόπουλος, Ζησιόπουλος Θ.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Μελιόπουλος, Τάνης Κ., Μουρτζίλας Κ., Νικολαΐδης, Πατσιαβούρας, Μουρτζίλας Σ. (75′ Τσίπης), Δαρδακούλης, Τόπης, Ανδρέου, Ρηγόπουλος (46′ Καφλούντζος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected