Κατηγορίες
Μεταγραφές

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Λεωνίδας Καμπάνταης!

a6be52c6222806425324751da506164b_LΗ διοίκηση Στασινόπουλου-Πολυδερά προχωρά στην μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών, στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής με τον σπουδαίο επιθετικό

Στην μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής προχωρά η Ατλαντίδα. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ στο Alert Tv, η διοίκηση των Γιάννη Στασινόπουλου – Άγγελου Πολυδερά, ήρθε σε συμφωνία με τον σπουδαίο σέντερ φορ Λεωνίδα Καμπάνταη, ο οποίος μετακομίζει στην Ανθούσα. Αναμφίβολα πρόκειται για -ακόμα- μια υπέρβαση για τους ανθρώπους της Ατλαντίδας, οι οποίοι συνεχίζουν απτόητοι την ενίσχυση και μάλιστα με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, με την ΑΕΚ, τον Άρη, την Ανόρθωση, τον Πανιώνιο, την Αρμίνια, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον ΟΦΗ και την Κέρκυρα (μεταξύ άλλων).

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1982 στην Αθήνα. Είναι επιθετικός, με ύψος 1,83 και ξεκίνησε την καριέρα του στο Χαϊδάρι, τη σεζόν 1999-2000 που αγωνιζόταν στη Δ΄ Εθνική. Τα προσόντα του τράβηξαν το ενδιαφέρον του Άρη Θεσσαλονίκης και την επόμενη περίοδο μεταγράφηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τις πρώτες δύο περιόδους δεν κατάφερε να πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα και αγωνίστηκε μόνο σε αγώνες Κυπέλλου. Όμως, τις δύο επόμενες (2002 ως 2004) είχε περισσότερες συμμετοχές και είχε την ευκαιρία να δείξει τα αγωνιστικά του προσόντα. Οι καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα είχαν ως αποτέλεσμα να κληθεί στην Εθνική ομάδα που συμμετείχε στην Ολυμπιάδα του 2004.

Τη σεζόν 2004-2005 μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος, κυπέλλου και ευρωπαϊκά. Όμως, ο προπονητής του υπέδειξε να αγωνιστεί για ένα χρόνο δανεικός σε ομάδα μικρότερων φιλοδοξιών, ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη πείρα. Έτσι το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2005-06 πήγε δανεικός στην Ανόρθωση Αμμοχώστου της Κύπρου και από τον Ιανουάριο 2006 στον Πανιώνιος.

Την επόμενη περίοδο 2006-07 επέστρεψε στην ΑΕΚ και είχε μια πολύ καλή χρονιά με 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 9 γκολ ενώ σε δυο παιχνίδια αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP). Στο τέλος της σεζόν ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν διάφορες ομάδες. Τελικά προτίμησε τη μεταγραφή στην γερμανική Αρμίνια Μπίλεφελντ όπου και αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια πετυχαίνοντας ένα γκολ. Τη σεζον 2009-2010 επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου που εκείνο το διάστημα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, και επιτυγχάνει την άνοδο της ομάδας στη Σουπερ Λιγκ. Τον Ιανουάριο του 2011 παίρνει μεταγραφή για την ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης, τον ΟΦΗ. Τη σεζόν 2012-13 επέστρεψε στον Πανιώνιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected