Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΕΠ Βέροιας 5-1 (photos+vid)

alexandriamou_ae_28.090002

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που επικράτησε με 5-1 της ΑΕΠ Βέροιας και προκρίθηκε στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ημαθίας.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, που προχώρησε σε εκτεταμένο rotation ενόψει και της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, έπαιξε επιθετικά από το πρώτο λεπτό και επέβαλλε τον ρυθμό της.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΠ προσπάθησε στο μέτρο του δυνατού, μείωσε το σκορ σε 2-1 ωστόσο δέχτηκε άμεσα το τρίτο τέρμα και μοιραία η αναμέτρηση απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Με τη φανέλα της ΑΕΑ αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι ο Κώστας Χαλβατζής, ενώ σκόραρε μετά από πολύ καιρό ο Θωμάς Σαμαράς, που επέστρεψε πρόσφατα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού.

Όλα τα…λεφτά στην αναμέτρηση ήταν το γκολ με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι “πράσινοι”. Ο Αποστόλης Λίτσι εκτέλεσε το φάουλ στο 15ο λεπτό, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο αριστερό δοκάρι του Ιωαννίδη, στη συνέχεια στο δεξί και πήρε παράλληλη τροχιά στη γραμμή της εστίας. Ο γκολκίπερ της ΑΕΠ έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα ωστόσο ο βοηθός κ. Νησελίτης, εν μέσω διαμαρτυριών, υπέδειξε πως η μπάλα πέρασε στη γραμμή.

δείτε η φάση στο 2.35 του βίντεο

Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Λίτσι και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Θωμάς Σαμαράς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη για το 2-0.

Παρά την ψυχρολουσία από τα δύο γκολ σε δύο λεπτά, η ΑΕΠ αντέδρασε και στο 33′ μείωσε το σκορ με τέρμα του Καφετζή, ωστόσο οι πανηγυρισμοί των “κιτρινομπλέ” κράτησαν για δύο μόλις λεπτά όταν ο Λίτσι (κορυφαίος της αναμέτρησης) έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπακιρτζής με κεφαλιά νίκησε για τρίτη φορά τον Ιωαννίδη.

Το 3-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια και όπως αναμενόταν, ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κατά πολύ. Η ΑΕΑ έφτασε και σε δύο ακόμη τέρματα, αυτή τη φορά με τον στρατευμένο Γιώργο Αναστάση, ο οποίος στο 80′ με σουτ και στο 90+1′ με τον ίδιο τρόπο, διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Νησελίτη

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Γκατζούφας, Παπακωνσταντίνου, Πιπιλιάρης, Ιορδανόπουλος (51′ Γιοβανόπουλος), Κούκλας, Γρηγοριάδης, Λίτσι (46′ Αναστάσης), Πέτκος, Χαλβατζής (65′ Λέκκας), Σαμαράς, Μπακιρτζής.

ΑΕΠ Βέροιας : Ιωαννίδης, Τζόνι, Πουλιόπουλος (46′ Τσιμόπουλος), Κιατικίδης, Παναγιωτίδης, Κωστογλίδης, Σακελλαρίου, Καλλίνης (46′ Καραγιάννης), Καφετζής, Πετράκης, Ευθυμιάδης (61′ Μπατσίρης).

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected