Κατηγορίες

Χωρίς εκπλήξεις η δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ημαθίας, σπουδαίο “διπλό” του Ατρόμητου (αποτελέσματα, σκόρερς, πίνακας)

DSCN0056

Πέντε παιχνίδια περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Από τα ζευγάρια αυτά, προέκυψαν οι 5 ομάδες που προκρίνονται στην επόμενη φάση του θεσμού, οι οποίες μαζί με τις 11 που πέρασαν χωρίς αγώνα, θα σχηματίσουν τη φάση των “16”, που θα διεξαχθεί μέσα στον μήνα Οκτώβριο.

Το Κύπελλο είναι κατά τεκμήριο, ο θεσμός των εκπλήξεων ωστόσο σήμερα δεν προέκυψε κάτι τέτοιο καθώς τα φαβορί (εύκολα ή δύσκολα) επικράτησαν. Στο ντέρμπι της ημέρας, ο Ατρόμητος Διαβατού ήταν πιο αποτελεσματικός στο Μακροχώρι και πήρε τη νίκη με σκορ 2-0, χάρη σε τέρματα του Θωμά Λιλιόπουλου ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα.

Αρκετά δύσκολη η επικράτηση της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου κόντρα στον ΜΑΣ Βεργίνας, που παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και κόντραρε τον σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλο του, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν τις λύσεις σε καίρια σημεία και πήραν την πρόκριση.

Νίκη με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που δυσκολεύτηκε κόντρα στην ελλειπέστατη Νέα Γενεά Νικομήδειας (στην αποστολή 12 ποδοσφαιριστές και μάλιστα έχασε στο ημίχρονο με τραυματισμό τον Παναγιώτη Δούκα), με τέρματα όμως των Κακούδη και Μπρέγκου πήρε την πρόκριση για τους “16”.

Ευρείες νίκες τέλος για ΑΕ Αλεξάνδρειας και ΑΕ Χαρίεσσας, που δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα σε ΑΕΠ Βέροιας και Εθνικό Ράχης αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της 2ης αγωνιστικής :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας  2-0 (62′ Κακούδης, 81′ Μπρέγκου)

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΑΕΠ Βέροιας  5-1 (15′ Λίτσι, 17′ Σαμαράς, 35′ Μπακιρτζής, 80′-90+1′ Αναστάσης / 33′ Καφετζής)

Μακροχώρι – Ατρόμητος Διαβατού  0-2 (13′-58′ Λιλιόπουλος)

Εθνικός Ράχης – ΑΕ Χαρίεσσας  1-6 (69′ Λαζαρίδης Θ. / 1′-11′ Τσάλμας, 18′-89′ Σταμάτης, 25′ Γραμματικός, 59′ Δάτσης)

ΜΑΣ Βεργίνας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου  0-2 (40′ Αργυρόπουλος, 62′ Αραμπατζής)

Προκρίθηκαν άνευ αγώνος : Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, ΑΣ Πατρίδας, Αχιλλέας Νάουσας, Κεραυνός Επισκοπής, Θύελλα Σταυρού, ΓΑΣ Κοπανού, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, Άρης Παλαιοχωρίου, Αριστοτέλης Νάουσας, ΠΑΟ Παλατίτσια, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Οι σκόρερς μετά την 1η αγωνιστική

Παραστατίδης Κεραυνός Επισκοπής 4
Αργυρόπουλος Ποντιακή Νεολαία Αράχου 3
Κίτσας Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3
Στογιάννης ΑΕ Χαρίεσσας 3
Τσακαλίδης Τ. Μακροχώρι 3
Τσάλμας ΑΕ Χαρίεσσας 3
Τσιάμπας T Νέα Γενεά Νικομήδειας 3
Αναστάσης ΑΕ Αλεξάνδρειας 2
Αραμπατζής  Ποντιακή Νεολαία Αράχου 2
Γατόπουλος  Νίκη Αγκαθιάς 2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected