Γ Εθνική / Τοπικά

Λεωνίδας Μπίλης για την απομάκρυνση του : “Είχε επικρατήσει το δόγμα εμείς κερδίζουμε κι εσείς χάνετε!”

47eaaeb9c42258a9c0a55788d11e713e_LΌτι οι παίκτες ήρθαν στη Νίκη γι’ αυτόν και τον Κ. Κοκκινάκη, γιατί υπήρχαν επιφυλάξεις απέναντι στον κ. Τζήμα και πως οι ποδοσφαιριστές ενοχλήθηκαν για την απομάκρυνσή του, τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε Στον Sport-FM ο Λεωνίδας Μπίλης.

Όπως αναφέρει το magnesiasports, επισήμανε ακόμη ότι ο πρόεδρος καρπώθηκε τις δύο νίκες, ενώ στην ήττα έφταιγαν οι υπόλοιποι.

Ανάμεσα στ’ άλλα ο πρώην πλέον προπονητής της Νίκης δήλωσε:

«Οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές γίνονταν από μένα και τον τεχνικό διευθυντή και για να κλειδωθεί μία συμφωνία την επικύρωνε ο πρόεδρος, απέναντι στον οποίον υπήρχε μία επιφύλαξη. Επειδή γνώριζαν εμένα και τον κ. Κοκκινάκη, κατορθώσαμε να έρθουν αυτά τα παιδιά, γιατί στη Γ’ Εθνική οι ποδοσφαιριστές είναι επί ξύλου κρεμάμενοι. Ήρθαν παίκτες επώνυμοι με πολύ νορμάλ μπάτζετ, που δε θα έρχονταν, αν δεν υπήρχα εγώ, ο τεχνικός διευθυντής και το όνομα της Νίκης να τους εξιτάρει. Οι ποδοσφαιριστές ήταν πολύ ικανοποιημένοι από μας. Με το που έφυγα εγώ οι παίκτες ζήτησαν από τον πρόεδρο συνάντηση.

Στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε η συνάντηση και τους είπε ο πρόεδρος ότι δε θα αποχωρήσω, γιατί είμαι φίλος του, κι ότι συνεχίζουμε στο πλάνο μας. Και στις 5 το απόγευμα ανακοινώθηκε η απόλυσή μου. Οι ποδοσφαιριστές ενοχλήθηκαν και προσπάθησαν εκ νέου και το βράδυ της ίδιας μέρας να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο παρουσία και δικιά μου κι εκεί ειπώθηκαν κι άλλα πράγματα, στα οποία ήταν παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της Δ.Ε. Σε κάποια φάση είπε ο πρόεδρος ότι τον κατηγόρησα πως είναι απατεώνας. Κι όταν τον ρώτησα εγώ ποιος το λέει αυτό, απάντησε ο κ. Φάτσης. Και όταν ρωτήθηκε ο κ. Φάτσης, γιατί ήταν αυτός παρών, αν ισχύει αυτό, είπε “όχι”. Καταλαβαίνετε ότι έγιναν πράγματα που δεν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε νορμάλ.

Επίσης, ο Λ. Μπίλης τόνισε ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο στο αγωνιστικό κομμάτι και πιστεύει ότι στις επόμενες τέσσερις Κυριακές θα είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία, εφόσον υπάρχουν τρία ματς εντός έδρας και ένα εκτός.

Επίσης για το ότι υπήρχαν διαφωνίες μέσα στη Δ.Ε. για την απομάκρυνσή του επισήμανε: «Συμφωνώ μ’ αυτό. Η ομάδα είναι μία αλυσίδα και εμείς μέσα στη Νίκη είχαμε φτιάξει μία πολύ δυνατή αλυσίδα, η οποία ικανοποίησε τον κόσμο, και με τους ποδοσφαιριστές και με τα άτομα της Δ.Ε. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι τόσο αυτοί που παραιτήθηκαν όσο κι αυτοί που έμειναν. Αυτοί που έμειναν δε σημαίνει ότι συμφωνούν, αλλά σε ό,τι αφορά το κομμάτι τους υπάρχουν εκκρεμότητες και θέλουν να τις διεκπεραιώσουν.

Είναι δύσκολο να αφήσεις το κομμάτι σου, όταν είναι σε εξέλιξη. Και εγώ ο λόγος που συνέχιζα και προσπαθούσα, παρότι δε μου άρεσαν κάποια πράγματα ήταν ότι είχα αναλάβει ένα έργο και ήμουν υποχρεωμένος απέναντι στην ομάδα να τηρήσω πιστά το πλάνο μου και να δώσω τις μάχες μου. Αλλά υπάρχει και η αξιοπρέπεια. Το να βγαίνουμε συνέχεια και να εκτιθέμεθα τηλεοπτικά και στα οποιαδήποτε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σημείο να γίνουμε μαϊντανοί είναι ένα επίπεδο που δεν μπορώ να το παρακολουθήσω κι ούτε ταιριάζει σε μένα κι ούτε στη Νίκη.

Δεν μπορούμε να είμαστε στον αγώνα ενωμένοι και στην πίτα χωριστά. Είχε επικρατήσει το δόγμα “εμείς κερδίζουμε κι εσείς χάνετε”. Είχαμε το οξύμωρο μετά τις νίκες να δικαιώνεται ο πρόεδρος και μετά την ήττα φταίμε εμείς και όλοι οι άλλοι. Δηλαδή μπόρεσε ο πρόεδρος να κερδίσει δύο ματς και εμείς χάσαμε ένα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected