Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 0-2


14513567_1427010807313853_63349719_o

“Καθαρή” νίκη του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στον Άγιο Γεώργιο και με το 0-2 η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά έφτασε τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Οι “κιτρινομπλέ” ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχαν περισσότερες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και γενικότερα, πρόταξαν την εμπειρία των παικτών κόντρα στο νεανικό αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχο σύνολο του Μπάμπη Σπυριδωνίδη.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά τη μέτρια εικόνα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, παρουσίασαν σήμερα ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Σε μια έδρα που θεωρείται από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος, έδειξαν από το πρώτο λεπτό πως ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και με συγκεκριμένο προσανατολισμό, έφτασαν γρήγορα στα δύο τέρματα.

Από την άλλη πλευρά, το μουδιασμένο ξεκίνημα αλλά και τα πολλά λάθη (κυρίως ατομικά), στοίχησαν στους “πράσινους” που αντέδρασαν αργά, όταν το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί στο 0-2. Προσπάθησαν κυρίως από τον άξονα να δημιουργήσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ωστόσο το παιχνίδι δεν τους “βγήκε” όπως λέμε συχνά στο ποδόσφαιρο και μοιραία ηττήθηκαν από έναν πιο έμπειρο αντίπαλο.

Στο πρώτο 25λεπτο ο ΓΑΣ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε τον αντίπαλο ψηλά, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πολλές λάθος μεταβιβάσεις και σε μία από τα πολλά κλεψίματα στο χώρο του κέντρου, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοτζαχρήστος, ο Τενεκετζή έκανε το σουτ, οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν κατόρθωσαν να απομακρύνουν και ο Βούλγαρης (MVP της προηγούμενης αγωνιστικής στην Α1) βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και τη βρήκε όσο χρειαζόταν για το 0-1.

14550854_1427010847313849_13634528_oΣαν να μην έφτανε αυτό για τον Απόλλων, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσίπης έκανε εξαιρετική πάσα – ασίστ στην πλάτη της άμυνας και ο Μπρέγκου απέναντι από τον Δουΐτση, με ψύχραιμο πλασέ “”έγραψε” το 0-2.

Μέχρι την ανάπαυλα, ο ΓΑΣ είχε άλλες δύο καλές στιγμές, αρχικά στο 36′ με τον Βούλγαρη ο οποίος κοντοστάθηκε νομίζοντας πως είναι off side και ενώ έφευγε μόνος απέναντι από τον Δουΐτση και στο 41′ μετά το “ένα-δύο” ΒούλγαρηΤάσου, ο τελευταίος ανάγκασε τον Δουΐτση να κάνει την απόκρουση του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΓΑΣ έδωσε χώρο στον Απόλλων, ο οποίος είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του, ωστόσο οι χώροι προς την εστία του Κασαπίδη ήταν ελάχιστοι. Στο 62′ ο Χρυσόπουλος απείλησε με ένα μακρινό σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπρέγκου είχε ένα καλό σουτ από το ύψος του πέναλτι, που πέρασε άουτ.

Το 0-2 παρέμεινε τελικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, το οποίο βρήκε τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου να πανηγυρίζει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα (πρώτη εκτός) και τον Απόλλων να γνωρίζει την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

Απόλλων Αγ. Γεωργίου : Δουΐτσης, Ορφανίδης, Σότι, Μποζίνης, Ρόκο, Μαγγίζης, Κουτρουλιάς (67′ Πήκος), Χρυσόπουλος, Τουλουμτζής, Δημητρούσης.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Ρίσσου, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Τενεκετζή, Τάσο, Φρέντι (86′ Θεοδοσιάδης), Βούλγαρης (84′ Μωυσίδης), Παπαδής, Μπρέγκου, Κοτζαχρήστος (65′ Κακούδης)

13866611_711066849033090_147466251_n

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected