Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Επιστροφή στις νίκες για Τσέλσι, “μπαμ” της Κολωνίας στο Μόναχο! (vids+tweets)

CtsYI5yWYAALLkvΗ Τσέλσι αντέδρασε μετά από δύο σερί ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, κερδίζοντας με 2-0 στην έδρα της Χαλ.

Οι Λονδρέζοι ήθελαν ένα καλό αποτέλεσμα μετά τις άσχημες εμφανίσεις κόντρα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ και το κατέκτησαν, σκοράροντας δύο φορές στο β’ μέρος με τους Βίλιαν και Κόστα. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες μόνο στο πρώτο ημίχρονο και δεν απέφυγαν την τρίτη σερί ήττα.

Η Γουέστ Μπρόμιτς, έμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική και φιγουράρει στο πάνω μισό της βαθμολογίας, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Σάντερλαντ, που παραμένει χωρίς νίκη. Οι «μπάγκις» μάλιστα έφτασαν κοντά στο τρίποντο καθώς προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Τσαντλί, όμως ο Φαν Άανχολτ στο τελευταίο δεκάλεπτο, έσωσε την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες από άλλη μία ήττα.

Συναρπαστικό ματς έγινε ανάμεσα σε Γουότφορντ και Μπόρνμουθ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ των Γουίλσον και Κινγκ, όμως οι «χόρνετς» απάντησαν ισάριθμες, με τον Ντίνι να ισοφαρίζει προσωρινά σε 1-1 και την αλλαγή του Βάλτερ Ματσάρι, Άιζακ Σαξές να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Δημιουργός του γκολ ο Χοσέ Χολέμπας με εκτέλεση φάουλ. Η Μπόρνμουθ πάντως τα έχει με την τύχη της καθώς είχε τρία δοκάρια! Τέλος, την μέτρια πορεία τους συνέχισαν Γουέστ Χαμ και Μίντλεσμπρο στο μεταξύ τους 1-1 στην έδρα των «σφυριών». Η Μπόρο προηγήθηκε στο 51′  με τον Στουάνι, αλλά οι Λονδρέζοι είχαν σωτήρα για άλλη μία φορά τον Παγέ, ο οποίος ισοφάρισε στο 57′, έχοντας περάσει τέσσερις παίκτες των φιλοξενούμενων! Αμφότερες οι ομάδες όμως είναι πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, με τα «σφυριά» να βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού. CtsbTAbXgAA5F7a Η Μπάγερν Μονάχου παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Κολονία και απώλεσε το απόλυτο νικών και πόντων στην έκτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η πρώτη «γκέλα» των Βαυαρών του Κάρλο Αντσελότι, δίνει την ευκαιρία στην Ντόρτμουντ να πλησιάσει στον πόντο την κορυφή, σε περίπτωση νίκης αργότερα στο Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο σκορ στο 40ό λεπτό με γκολ του Κίμιχ, όμως οι «τράγοι» κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 64′ με τον Μοντέστ, ο οποίος νίκησε τον Νόιερ με ακροβατικό σουτ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να πάρουν και το ματς, αλλά ο Τσόλερ αστόχησε από κοντά χάνοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 1-2! Κατά τα άλλα, την πολύ καλή πορεία της συνέχισε η Χέρτα, που κέρδισε 2-0 εντός το Αμβούργο και πέρασε δεύτερη, αναμένοντας και το αποτέλεσμα της Ντόρτμουντ. Ήρωας των πρωτευουσιάνων ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την πρόσφατη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Το αήττητό της συνέχισε η Χοφενχάιμ στην σεζόν, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Ίνγκολσταντ με 2-1 για την δεύτερη σερί νίκη της, την ώρα που οι γηπεδούχοι αγνούν ακόμα το τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το ματς με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, ενώ η Ίνγκολσταντ αντέδρασε μόνο στο τέλος μειώνοντας με πέναλτι.

Στις νίκες επανήλθε η Φράιμπουργκ, που επικράτησε με 1-0 της Άιντραχτ και έκανε το «τρία στα τρία» εντός έδρας, χάρη σε τέρμα του Γκρίφο μόλις στο 4ο λεπτό.

Τέλος, στην ουρά Ντάρμσταντ και Βέρντερ μοιράστηκαν τους πόντους σε ένα συναρπαστικό 2-2. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο 19′ από τον Τσόλακ, αλλά κατάφεραν να το γυρίσουν με Σανέ και Γκναμπρί, πριν ο Τσόλακ εξασφαλίσει τον πόντο για τους γηπεδούχους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected