Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Κεραυνός Επισκοπής 0-1


14483551_10202032980143055_519228354_n

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από το Μακροχώρι ο Κεραυνός Επισκοπής, που κατάφερε να κάμψει τους μαχητικούς γηπεδούχους στα τελευταία λεπτά.

Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου δυσκολεύτηκε αρκετά στο σημερινό παιχνίδι, όπου και πάλι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά αυτή τη φορά δεν τις μετουσίωσε σε γκολ, κάτι που έπραξε τόσο στο Λιανοβέργι όσο και στη Βεργίνα. Όσο περνούσαν τα λεπτά και το 0-0 παρέμενε, οι φιλοξενούμενοι έγιναν νευρικοί και προσπάθησαν ανορθόδοξα να φτάσουν στην αντίπαλη εστία, αλλά στο 88′ λύθηκε ο “γόρδιος δεσμός”, έστω και από την άσπρη βούλα.

Να σημειώσουμε εδώ την αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ελάχιστοι ήταν οι φίλαθλοι του Μακροχωρίου στο σημερινό παιχνίδι, που δεν ξεπέρασαν τους 15(!) και ενώ η προσπάθεια που γίνεται και φέτος είναι ομολογουμένως μεγάλη, με την εμπιστοσύνη σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και με ξεκάθαρο στόχο να παραμείνει η ομάδα στο ίδιο επίπεδο, πάντα αναλογιζόμενη και τη γενικότερη οικονομική κρίση.

14518317_10202060487110712_249913106_nΓια να φτάσουμε όμως στο 88′, ο Κεραυνός κατέγραψε στο παιχνίδι δύο δοκάρια (62′ οριζόντιο σε σουτ του Ντέλλα) και στο 71′ με πλασέ σε τετ-α-τετ του Παραστατίδη, ο οποίος σε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, θα χαρακτηριζόταν ο μοιραίος παίκτες καθώς σε τουλάχιστον δύο ακόμη περιπτώσεις (στο 15′ έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυνόμενοι και στο 27′ από καλή θέση απέκρουσε ο Τσιμπρής) δεν κατάφερε να κάνει αυτό που έπραξε στα μέχρι τώρα ματς, έχοντας ήδη 7 γκολ στο ενεργητικό του.

Από την άλλη πλευρά, ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας πολλές και εντυπωσιακές επεμβάσεις, όντας ο κύριος υπαίτιος για το 0-0 μέχρι το 88′. Μάλιστα, σε δύο λεπτά μέσα (65′-66′) απέκρουσε τα ισάριθμα σουτ των Μπουρνάζη και Γιαουτζή, κρατώντας “όρθια” την ομάδα του, που για ακόμη ένα παιχνίδι παλεύει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η φάση όμως που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 88΄όταν ο Τόπκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντέλλας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο απλωμένο (όπως έκρινε ο ρέφερι) χέρι του Συμεωνίδη και το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο υψηλόσωμος φορ, ο οποίος δεν αστόχησε.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης, ο σοβαρός τραυματισμός του Μπρανιώτη στις καθυστερήσεις, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και του τοποθετήθηκαν τέσσερα στο άνω ζυγωματικό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Πίτο.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Φιλιππίδης, Νικόπουλος, Μούτσα, Πέγιος, Βύζας, Τσακαλίδης Γ. (79′ Μπρανιώτης), Φωτόπουλος (46′ Γκιουλέκας / 79′ Συμεωνίδης), Σταματίου, Πίκος, Παπακωνσταντίνου

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Μανδάλης (46′ Μπουρνάζης), Παπαδόπουλος, Ορφανίδης Λ., Μπλούκας, Γκελοσάνι (61′ Τόπκας), Γιαουτζής, Ουρούτσι (74′ Σαμιώτης), Πασχάλης, Παραστατίδης, Ντέλλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected