Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας : “Μη μιλάς για πράγματα ασήμαντα…”

Χωρίς τίτλο

Ανακοίνωση με σαφείς αιχμές για όσους κατηγορούν και λοιδορούν τη φετινή προσπάθεια του ΜΑΣ Βεργίνας, εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Όπως εύγλωττα περιγράφει η ανακοίνωση, η προσπάθεια όλων φέτος είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη και η εμπιστοσύνη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, είναι μία απόφαση που πάρθηκε για το καλό τόσο του συλλόγου όσο και των παικτών, από μια διοίκηση που αποτελείται από έμπειρα στελέχη, ικανά να αντεπεξέλθουν και τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“ΒΛΕΠΕ….. Το χαμόγελο στο πρόσωπο των νεαρών αθλητών του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, όπου και οι ίδιοι βλέπουν τη βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, μέσα από την δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις της Βεργίνας και του Νηρέα, από τον προπονητή του Μ.Α.Σ Βεργίνας κ. Παυλίδη Γιάννη.

ΒΛΕΠΕ… Την ευκαιρία που δίνεται σε ταλαντούχους νεαρούς αθλητές να δουλέψουν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε ερασιτεχνικό επίπεδο και να πραγματοποιούν το όνειρό τους….να παίζουν ποδόσφαιρο…

ΑΚΟΥ….. Τις ανάγκες των αθλητών σου για να τους βοηθήσεις να εξελιχτούν ως ποδοσφαιριστές και ως προσωπικότητες, με άτομα έμπειρα σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο

ΑΚΟΥ Το πως θα πρέπει να λειτουργεί ένας ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος. Ένας σύλλογος που θα πρέπει να δίνει βάση στους νεαρούς αθλητές με όρεξη και αγάπη για τον αθλητισμό. Που θα πρέπει να επενδύει στα ΌΝΕΙΡΑ των παιδιών αθλητών να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές…καλοί αθλητές..

ΜΗ ΜΙΛΑΣ… Για πράγματα ασήμαντα….”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected