Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-3 (photos)

alexandriamou_a.e_trikala0041“Να χα χίλια μάτια” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το απίστευτο πραγματικά ντέρμπι στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, που έκανε τους 700 και πλέον θεατές να…παραμιλούν από το θέαμα που αντίκρισαν στα 94 λεπτά που παίχτηκαν στο σημερινό παιχνίδι.

Για όσους θέλουν να δουν το ματς πιο αντικειμενικά, σήμερα κέρδισε το ποδόσφαιρο, καθώς τόσο η διαμόρφωση του σκορ όσο και η αγωνιστική ποιότητα των δύο ομάδων, ανέβασαν κατά πολύ τον πήχη μετά το σημερινό ματς και δίνουν τεράστιο ενδιαφέρον στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά όμως τη βαθμολογική σημασία αλλά και το γόητρο, μεγάλη νικήτρια είναι η ΑΕ Αλεξάνδρειας που κατάφερε να επιστρέψει από το εις βάρος της 2-0 και να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που διαθέτει δύσκολη έδρα και μέχρι χθες είχε το απόλυτο αλλά και μηδέν παθητικό! Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη έφερε τα πάνω – κάτω στο δεύτερο μέρος όταν και πέτυχε το τρίτο γκολ, το οποίο έμελλε να είναι και αυτό που της έδωσε τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Αλέξανδρος, μετά από ένα “παγωμένο” πρώτο τέταρτο όπου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και δημιούργησαν ευκαιρίες, είχε ένα εξαιρετικό 15λεπτο και με ηγέτη και σκόρερ τον Γιώργο Κίτσα, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και φάνηκε πως θα “καθάριζε” το παιχνίδι. Ευκαιρίες για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου σημειώθηκαν και μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων, ωστόσο ο Γιώργος Μυλωνάς (που βρέθηκε σε μεγάλη μέρα) αποσόβησε το γκολ σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις.

Στο δια ταύτα, θα λέγαμε πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν το καθαρό μυαλό να κρατήσουν το πολύ σημαντικό προβάδισμα των δύο τερμάτων στο 34′, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν πτοήθηκαν και πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή. Απαραίτητη βεβαίως και η τύχη στο ποδόσφαιρο, που την είχε σήμερα με το μέρος της η ΑΕ Αλεξάνδρειας, αλλά και τον πορτιέρο Μυλωνά, που μετά το 2-2, έκανε δύο σωτήριες επεμβάσεις σε ισάριθμες ευκαιρίες των Κίτσα και Ποτουρίδη.

Το φιλμ της αναμέτρησης

2′ Πρώτη καλή στιγμή στο ντέρμπι, ο Λαμπριανίδης εκμεταλλεύτηκε γλίστρημα αντιπάλου, βγήκε τετ-α-τετ αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι

14′ Αναμπουμπούλα στην άμυνα των Τρικάλων, ο Καφές έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Ιωακειμίδης

18′ Νέα ευκαιρία για την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Ο Πέικος έκανε το γέμισμα στην αντίπαλη περιοχή, ο Λίτσι έπιασε την κεφαλιά και ο Ιωακειμίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

24′ Πρώτη καλή στιγμή για τα Τρίκαλα, ο Κίτσας βρήκε με πάσα τον Κιρκιλανίδη, το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Μυλωνά

25′ Ο Ξαγοράρης εκτέλεσε φάουλ, απέκρουσε ο Ιωακειμίδης

27′ Ο Κίτσας σούταρε, η μπάλα λίγα εκατοστά από το κάθετο δοκάρι.

alexandriamou_a.e_trikala008729′ Κίτρινη κάρτα Πιπιλιάρης

31′ ΓΚΟΛ! Σέντρα ακριβείας του Κιρκιλιανίδη από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Κίτσας με προβολή άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι! (1-0)

33′ Κίτρινη κάρτα Κουκουράκης

34′ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Κίτσα, πέρασε 2-3 αμυντικούς και τον τερματοφύλακα για το 2-0!

39′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Ξαγοράρη στον Καφέ, αυτός από πλάγια με ωραίο πλασέ μείωσε για την ΑΕ Αλεξάνδρειας (2-1)

43′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Ξαγοράρη για τον Λίτσι αυτή τη φορά, με διπλή προσπάθεια η μπάλα στα δίχτυα για το 2-2!

47′ Δυνατό σουτ του Κίτσα, απέκρουσε ο Μυλωνάς σε κόρνερ

49′ Εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη και πάλι ο Μυλωνάς σε κόρνερ

64′ ΓΚΟΛ! Απίστευτη ανατροπή για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, ο Πιπιλιάρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πέικος με κεφαλιά “έγραψε” το 2-3!

69′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, ο Λίτσι έκανε την πάσα πάρε-βάλε για τον Ξαγοράρη, το σουτ όμως του τελευταίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Ιωκειμίδης

70′ Πάσα του Λίτσι για τον Καφέ, σουτ του τελευταίου η μπάλα άουτ

74′ Κίτρινη κάρτα Παντριάς

80′ Κίτρινη κάρτα Καρβούνης

85′ Πάσα του Κίτσα για τον Κιρκιαλίδη, σουτ του τελευταίου ο Μυλωνάς λέει και πάλι “όχι”!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Βαράγκα

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης (59′ Καρβούνης), Παντριάς, Τασίδης, Πετκάκης (70′ Ντάμτσιος), Σερμπίνης, Ποτουρίδης, Κουκουράκης, Ζωγράφος (66′ Σούρλας), Κιρκιλιανίδης, Κίτσας

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Ιορδανόπουλος, Πιπιλιάρης, Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Λίτσι, Ηλιάδης, Ξαγοράρης (81′ Σαμαράς), Λαμπριανίδης (66′ Αναστάσης), Καφές (87′ Πέτκος)

δείτε φωτογραφίες από το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected