Κατηγορίες
Football League

Πανθρακικός – Άρης 0-1 (photos)

ÖÉËÉÊÏ / ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ - ÁÑÇÓΟ Άρης με το πλασέ του Ντούνη στο 64΄ επικράτησε με 0-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή σε φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Κομοτηνή ο  Άρης με το πλασέ του Ντούνη στο 64′ κέρδισε με 0-1 τον Πανθρακικό. Σε ένα δυνατό τεστ για τις δύο ομάδες στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι πάντως ο Νίκος Αναστόπουλος, στο δέκατο φιλικό της ομάδας του, δεν χρησιμοποίησε τους νεαποκτηθέντες Αλγερινούς Τζεμπούρ και Μπουγκέρα που δεν είναι ακόμη έτοιμοι.

Κάτι που σημαίνει ότι η καθυστέρηση της πρεμιέρας της Football League λειτουργεί υπέρ τους. Αντίθετα χρόνο συμμετοχής έστω και στο φινάλε πήρε ο υπό δοκιμή Ντοριγκάτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γκαραβέλης στο 15΄ μπλόκαρε τη μπάλα από το δυνατό μακρινό σουτ του Τάτου ενώ στο 22΄ ο Ραούλ Μπράβο μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή του Πανθρακικού όπου ανατράπηκε ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 32΄ ο Γκαραβέλης απομάκρυνε το σουτ του Τάτου και στο 39΄ ο Μπουγαϊδης σε κόρνερ το σουτ στην κίνηση του Ίλιτς. Κι όσο για τη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 40΄ με τη διπλή προσπάθεια του Αντρέου για να απομακρύνουν αμυντικοί του Πανθρακικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο σουτ ήρθε στο 51΄ από τον Ρόβα αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ σε αντίθεση με την κεφαλιά του Μιλούνοβιτς στο 58΄ όπου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 64΄ όμως ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Ντούνη με το πλασέ του να κάνει το 0-1.

Κι όσο για τη συνέχεια στο 75΄ ο Άρης φλέρταρε με το 0-2 από το σουτ του Μπαργκάν από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Πανθρακικού αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Στους άτυχους από πλευράς Άρη ήταν ο Ανδρέας Τάτος που κληρονόμησε ένα διάστρεμμα. Ο 27χρονος μέσος των “κιτρίνων” στραμπούληξε το αριστερό του πόδι, με το ιατρικό τιμ της ομάδας ωστόσο να μην εκφράζει ανησυχία για την σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Συνθέσεις

Πανθρακικός (Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιάνος, Πλέγας (58΄ Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (61΄ Μπεκατώρος), Καρδάρης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.

Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης (71΄ Αναγνωστόπουλος), Τζανακάκης (80΄ Βουτσιάς), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας (85΄Ντόγος), Αντρέου (65΄ Παυλίδης), Ρόβας (46΄ Νέτο), Ανάκογλου (46΄ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (65΄Μπαργκάν), Τάτος (73΄ Μπούρμπος, 89΄ Ντοριγκάτι), Ιλιτς (58΄ Ντούνης).

περισσότερες φωτογραφίες στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected