Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 3ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a2111111121111

Τρίτη “στροφή” στους δύο ομίλους της Α2 Ερασιτεχνικής και το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ σπουδαίους αγώνες και τοπικά ντέρμπι.

Στον 1ο όμιλο, τα “φώτα” πέφτουν εκ των πραγμάτων στο Παλαιό Σκυλίτσι, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον “συνονόματο” από το Παλαιοχώρι, που έχει ξεκινήσει με το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο και λογικά θα συγκεντρώσει αρκετό κόσμο που θα το παρακολουθήσει από κοντά.

Σπουδαίο ματς και στη Μέση, όπου ο τοπικός Φίλιππος θα κυνηγήσει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και να “σπάσει” παράλληλα το σερί της Νίκης Αγκαθιάς, που στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια, ξεκίνησε χωρίς απώλειες.

Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία και για τον επίσης χωρίς απώλειες Φίλιππο Μελίκης, που θα μεταβεί στον Πλάτανο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Μακεδονικό ενώ τη δεύτερη τους νίκη θα επιδιώξουν Εθνικός Κλειδιού και Θύελλα Σταυρού,λ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Ανατολική Ημαθία.

Την ίδια ώρα, στα Παλατίτσια η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ήττες ενώ στην Κουλούρα, ο πάντα επικίνδυνος ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με την ΑΕ Σχοινά.

Aναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής (16.00) :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Άρης Παλαιοχωρίου

Φίλιππος Μέσης – Νίκη Αγκαθιάς

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΑΕ Σχοινά

ΠΑΟ Παλατίτσια – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Εθνικός Κλειδιού – Θύελλα Σταυρού

Μακεδονικός Πλατάνου – Φίλιππος Μελίκης

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς

pre-game-a2111111121111

Δύο είναι οι ομάδες που έχουν το απόλυτο στον δεύτερο όμιλο και αμφότερες αγωνίζονται εκτός έδρας.

Ο Αριστοτέλης Νάουσας θα μεταβεί στα Μονόσπιτα για να αντιμετωπίσει την δυνατή εντός έδρας Ελπίδα ενώ η ΑΕΠ Βέροαις, μετά και τη δοκιμασία στην Αλεξάνδρεια μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, θα αγωνιστεί στην Πατρίδα κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη τοπική ομάδα.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται και στη Ραχιά, όπου ο τοπικός Εθνικός θα υποδεχτεί τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, με αμφότερες τις ομάδες να προέρχονται από τον αποκλεισμό στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ημαθίας.

Στην Παναγιωπούλα, η Δόξα Νάουσας θα υποδεχτεί τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ενώ στην Αγία Μαρίνα, ο “πληγωμένος” Μέγας Αλέξανδρος θα επιδιώξει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Μακεδόνα Βέροιας.

Τέλος, στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου, η Ακαδημία Βέροιας θα παλέψει για τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, κόντρα όμως σε μια έμπειρη και πάντα υπολογίσιμη ομάδα όπως ο ΑΟ Μαρίνας.

Aναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής (16.00) :

ΑΣ Πατρίδας – ΑΕΠ Βέροιας

Ακαδημία Βέροιας – ΑΟ Μαρίνας

Δόξα Νάουσας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Μακεδόνας Βέροιας

Ελπίδα Μονοσπίτων – Αριστοτέλης Νάουσας

Εθνικός Ράχης – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ρεπό : Ακαδημία Μακροχωρίου

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected