Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτη Τόττεναμ, μπορούσε κι άλλα κόντρα στη Σίτι! (vid+tweet)

CtxbepDXYAA2afpΟ Πεπ Γκουαρδιόλα είχε πει πριν από το παιχνίδι με την Τότεναμ ότι θαυμάζει τον Ποτσετίνο. Δικαιώθηκε ο Καταλανός. Οι Λονδρέζοι νίκησαν 2-0, έχασαν πέναλτι και άντεξαν στην πίεση που άσκησε η Σίτι. Πολύ καλές επεμβάσεις ο Γιορίς.

Τα στατιστικά μερικές φορές λένε την αλήθεια, αλλά κάποιες φορές όχι. Σε ό,τι αφορά το εν λόγω ματς, μάλλον δεν λέει ψέματα. Όπως αναφέρει το novasports.gr, η Τότεναμ χτύπησε τη Σίτι εκεί που την πονάει. Δεν της έδωσε χάρισμά της την μπάλα στα πόδια, έβγαινε από τα πλάγια ασταμάτητα και με ταχύτατες εναλλαγές της μπάλας.

Το 1-0 πάντως έγινε μετά από σέντρα του Ντάνι Ρόουζ και αυτογκόλ του Κολάροφ, ενώ το 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το ημίχρονο μετά από ενέργεια του εξαιρετικού Σον και σουτ του Ντέλε Αλι.

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο, με τη Σίτι να θέλει, αλλά να μην μπορεί. Ακόμα και όταν μπορούσε, όμως, ο Γιορίς ήταν εκεί για να σταματήσει τοον Αγουέρο και τους υπόλοιπους. Είναι εύκολο να πει κάποιος ότι η απουσία του Ντε Μπρούιν στοίχισε, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι αλήθεια. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και πέναλτι (Φερναντίνιο πάνω στον Ντέλε Αλι) για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ, αλλά ο Μπράβο είπε όχι στον Λαμέλα.

Το 2-0, δεν άλλαξε, με τη Σίτι να χάνει το απόλυτο σε βαθμούς και την Τότεναμ να είναι πλέον στο -1 από τη σημερινή της αντίπαλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected