Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Καμπανιακός 1-0

SnapShotΑσταμάτητος δείχνει ο Απόλλων που με τη νίκη αυτή έκανε το 4 στα 4 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ο Απόλλων ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με γκολ του Ν Λουντούλου από τα αποδυτήρια και είχε άλλες τρεις καλές ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων είχε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ. Από την άλλη, ο Καμπανιακός κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν απείλησε καθόλου την άμυνα των γηπεδούχων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα χωρίς τον προπονητή τους Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Ο κύριος Κουμπαράκης δεν έδωσε χέρι υπέρ του Απόλλωνα κοντά στη γραμμή του πλαγίου άουτ, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στον πάγκο των γηπεδούχων. Η ένταση συνεχίστηκε μεταξύ του προπονητή του Απόλλωνα και του ποδοσφαιριστή του Καμπανιακού, Μενιγκάλι, με τον διαιτητή του αγώνα να αποβάλλει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο αγώνας:

Στο 4ο λεπτό ο Πόποβιτς από τα δεξιά έδωσε την πάσα στον Ν Λουντούλου, ο Γάλλος έκανε το πλασέ και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έκανε την πρώτη του αλλαγή, καθώς τραυματίστηκε ο Καλογέρης και στη θέση του πέρασε ο Ιωάννης Καλαϊτζίδης.

Στο 25ο λεπτό ο Ν Λουντούλου από τα αριστερά έδωσε στον Συμελίδη το σουτ του οποίου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 27ο λεπτό ο Καμπανιακός προσπάθησε να απαντήσει, αλλά το σουτ του Μενιγκάλι πέρασε άουτ.

Στο 35ο λεπτό ο Κυβελίδης έκανε ένα σουτ, με τον Κηπουρό να αποκρούει.

Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το ανεπανάληπτο τετ α τετ του Πόποβιτς απέκρουσε σε κόρνερ ο Κηπουρός.

Στο 48ο ο Κηπουρός μπλόκαρε το σουτ του Πόποβιτς.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Κυβελίδης βγήκε τετ α τετ αλλά ο βοηθός σταμάτησε τη φάση υποδεικνύοντας λανθασμένα το οφσάιντ.

Στο 55ο λεπτό ο Απόλλωνας έχασε τρομερή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του. ο Ν Λουντούλου έκανε τη σέντρα για τον Πόποβιτς το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Κηπουρός. Στην επαναφορά, ο Γεωργιάδης έκανε κι αυτός σουτ με τον Κηπουρό να αποκρούει ξανά.

Στο 78ο λεπτό νέα χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Συμελίδης βρέθηκε μόνος στην περιοχή αλλά καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να διώξουν οι φιλοξενούμενοι.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πόποβιτς έκανε την ασίστ για τον Φάμπιο με το σουτ του να περνάει κόρνερ.

Στο 84’ ένα σουτ του Υψηλού δεν ανησύχησε καθόλου τον Μένκα, καθώς η μπάλα πέρασε άουτ.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης (71’ Φάμπιο), Καπίας, Σαμαράς, Καλογέρης (12’ Καλαϊτζίδης), Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν Λουντούλου, Πόποβιτς

Καμπανιακός: Κηπουρός, Μενικάλι, Λεφίδης, Σαραγιώτης, Χατζόπουλος, Στεφανίδης, Μπάλιος, Σαπανίδης (56’ Ζίσι), Προβατίδης, Κουντουράς (53’ Αλμπάνης), Υψηλός

φωτ. από kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected