Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Δράμας 0-3

orfeas-doxa-600x394Χρειάστηκε να σπαταληθεί ένα ολόκληρο ημίχρονο, όπου οι «Μαυραετοί» είχαν μεν τον πρώτο λόγο αλλά χωρίς να κάνουν την μεγάλη ευκαιρία και να κάμψουν την αντίσταση των Ξανθιωτών και να έρθει η φάση του πέναλτι στο 55’ και η αποβολή του Χαλήλ Τζαμπάζ, από το οποίο  προήλθε και το 0-1, κάνοντας πιο εύκολη τη νίκη της Δόξας με το τελικό σκορ να φθάνει στο 0-3.

Έτσι η Δόξα διατήρησε την πρωτοπορία της στην βαθμολογία και επικεντρώνει την προσοχή της στην επόμενη αγωνιστική όπου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό Φούφας.

Το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε το dramagoal.gr

1’ Από σέντρα του Σουάνη, κεφαλιά του Γκαρακλίδη, μπλοκάρει ο Ρούφος.

5’ Εκτέλεση φάουλ από τον Ιόττι, η μπάλα φεύγει άουτ.

13’ Σουτ από τον Γ. Καραγκιοζίδη η μπάλα άουτ.

28’ Καλή ευκαιρία από τον Σουάνη που μέσα από την περιοχή, καθυστέρησε, με αποτέλεσμα ο Μαλαδένης να προλάβει να αλλοιώσει το σουτ που έφυγε κόρνερ.

29’ Κεφαλιά του Ιότι από το σημείο του πέναλτι διώχνει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ο Ρούφος.

44’ Ο Ιότι από αριστερά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, απέναντι στον Ρούφο, σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα που έχει πέσει και κλείνει την γωνία του.

55’ Μπάσιμο του Δουμάνη, με χέρι κόβει ο Χαλήλ Τζαμπάζ, πέναλτι και κόκκινη κάρτα, το εκτελεί ο Καρλόπουλος και κάνει το 0-1.

67’ Γύρισμα από τα δεξιά από τον Καραγκιόζη Γ. ο Μόσχος κάνει το σουτ αποκρούσει ο Σικαλιάς ριμπάουντ από τον Μουμίνογλου που δεν πιάνει καλά το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει ξυστά με το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.

77’ Από σέντρα του Πινδώνη, δυνατό σουτ από την περιοχή του Ιγκόρ και το 0-2.

89′ Λάθος διώξιμο του Μακράκη μέσα στην περιοχή και ο Πινδώνης με σουτ κάνει το 0-3.

Συνθέσεις

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ( Μ. Μπογιατζίδης): Ρούφος, Χαλήλ Τζαμπάζ, Κατρανίτσας (72’ Μελισσόπουλος), Μαλαδένης, Μακράκης, Τορομανίδης (67’ Μόσχος), Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (58’ Πασχαλάκης), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Καρακλίδης, Ολίσε, Σουάνης (54’ Δουμάνης), Πινδώνης, Ίγκορ (79’ Γιόνδης), Καρλόπουλος, Ντεμέτριο Ιόττι (75’ Κεφαλάς), Παπαζαχαρίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected