Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Απόλλων Λάρισας 0-3

Χωρίς τίτλοΑνώτερος καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας ήταν ο Απόλλων Λάρισας και έτσι ήρθε και μια εύκολη νίκη για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη με σκορ 3-0.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, η ομάδα της Λάρισας ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της και έφτασε άνετα στο σκορ αυτό, καθώς και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έδειξε όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να κερδίσει μια ομάδα ένα παιχνίδι. Μάλιστα το σκορ ήταν ίδιο όπως και στο φιλικό του καλοκαιριού με την ίδια ομάδα.

Απέναντι σε ένα νεανικό συγκρότημα που έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε οι Λαρισαίοι με σκόρερ τους Καμπλιώνη, Σαχινίδη και Διβανέ έφτασαν στην 3η νίκη σε 4 παιχνίδια και τους 9 βαθμούς σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε με αρκετή ζέστη και παρουσία του προέδρου του Απόλλωνα Παναγιώτη Μαντζανά ο οποίος μετά την λήξη της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια προκειμένου να συγχαρεί τους παίκτες.

Μόλις στο 7′ είχαμε την πρώτη απειλή από πλευράς Απόλλωνα με το σουτ του Καμπλιώνη που μπλόκαρε ο Σαρρής, ενώ στο 15′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με το σουτ του Νάκα που έδιωξε σε κόρνερ με τις γροθιές ο Φιρινίδης.

Στο 20′ η σέντρα σουτ του Παπαδόπουλου από πλευράς Απόλλωνα βρήκε στο δοκάρι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα εκτέλεση φάουλ του Τάσου Κυριάκου έδιωξε σε κόρνερ ο Σαρρής.

Τελικώς στο 38′ ο Απόλλων άνοιξε το σκορ όταν ύστερα από διαγώνια πάσα του Διβανέ, ο Καμπλιώνης με ωραίο τελείωμα έβαλε την λαρισινή ομάδα μπροστά στο σκορ. Μάλιστα στο 43′ ο Απόλλων διπλασίασε τα τέρματα του όταν από σέντρα του Σάββα ο Σαχινίδης με κεφαλιά έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δυο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Διβανές με προβολή έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν δυο ακόμα ευκαιρίες και για τέταρτο γκολ, αρχικά στο 70′ σε σουτ του Καμπλιώνη από σέντρα του Κυριάκου και στο 82′ με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου που μπλόκαρε ο Σαρρής.

Διαιτησία: Βρέσκας (Παπαδάκης, Κελεσίδης)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Ζογλίκας (84′ Πολυχρονιάδης), Καμπερίδης (70′ Παγωνίδης), Δήμηνας, Δαβάκος (57′ Ναλμπαντίδης), Νάκας, Μανίκας.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης (65′ Αγρόδημος), Κυριάκος, Διβανές (60′ Πέντα), Σαχινίδης (73′ Συράκος), Σουλίδης, Καμπλιώνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected