Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Ερμής Ζωνιανών 0-1

IMG_4395Στην τελευταία φάση του αγώνα, σε ένα ματς που πήγαινε “σβηστά” 0-0 ο Ερμής Ζωνιανών “χτύπησε με τον Τοπούζη και επικράτησε 1-0 της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στις Μουρνιές!

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πλήρωσε την αδυναμία να σκοράρει, στις λίγες φάσεις που της δόθηκαν και ο Ερμής Ζωνιανών, με τον αέρα της ομάδας που πλέον έχει κάνει το… 4 στα 4, πήρε ένα τεράστιο διπλό στις Μουρνιές και φιγουράρει στην κορυφή της Γ’ Εθνικής, μαζί με τον Εργοτέλη.

Το ματς των Μουρνιών ήταν μέτριο ποιοτικά, με το ΙΝΚΑ, ειδικά στο πρώτο μέρος να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κάποιες λίγες φάσεις δημιουργήθηκαν στην εστία του Κόλλια, χωρίς όμως να υπάρξει η κλασική φάση. Στην επανάληψη η ίδια εικόνα, με το ΙΝΚΑ να απειλεί σε 1-2 περιπτώσεις, αλλά και τον Ερμή Ζωνιανών να κάνει πλέον πιο αισθητή την παρουσία του επιθετικά, χάνοντας επίσης ευκαιρίες (λιγοστές είναι η αλήθεια), στα καρέ του Γεωργίου.

Με αυτά και με αυτά και ενώ το ματς έληγε στο 0-0, ο Ερμής Ζωνιανών “χτύπησε” στο 93′ με τον Τοπούζη και να δίνει μια τεράστια νίκη στην ομάδα του. Αφήνοντας την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στα τρία πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, συν το ρεπό της 2ης αγωνιστικής.

Το φιλμ της αναμέτρησης

4′ Σουτ του Γκουτσίδη άουτ
9′ Γυριστό του Βεστάκη μπλόκαρε ο Κόλλιας
19′ Σουτ του Φαμπίνιο απέκρουσε δύσκολα ο Γεωργίου
31′ Σουτ του Πουλάκη μπλόκαρε ο Γεωργίου
38′ Σουτ του Ντεντάκη έδιωξε δύσκολα ο Κόλλιας
64′ Φάουλ του Πρωτογεράκη, άουτ η μπάλα
70′ Προσπάθεια του Παπαθανασίου, σουτ του Τσικουδάκη άουτ
75′ “Φωνάζουν” για πέναλτι οι παίκτες του ΙΝΚΑ. Αιτία το χέρι του Ανυφαντάκη μέσα στην περιοχή!
83′ Κεφαλιά του Σεχολάρι, άουτ η μπάλα
90′ Φάουλ Ανωγειανάκη, κεφαλιά Φαμπίνιο άουτ η μπάλα
93′ ΓΚΟΛ! Ο Τοπούζης εκμεταλλεύεται την ολιγωρία της άμυνας του ΙΝΚΑ και κάνει το 0-1!

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Κατσούλης):Γεωργίου, Κομπογεννητάκης, Παληγεώργος, Γαλανίδης, Γιακουμάκης (54′ Τσικουδάκης), Ζντρακοβιτς, Ντεντάκης, Ταταράκης, Γκουτσίδης, Παπαθανασίου (71′ Γωνιωτάκης), Βεστάκης.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Πετράκης): Κόλλιας, Κοζυράκης, Πρωτογεράκης, Ανυφαντάκης, Γεωργούλης, Ταβλαδωράκης, Πασιαλής (71′ Ανωγειανάκης), Πουλάκης (85′ Προβιδάκης), Φαμπίνιο, Σκουτέλης, Τοπούζης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected