Διάφορα

Βέροια VS ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός VS AEK, απόψε στο Cafe “Draw”!

draw-vertΤο Κυριακάτικο απόγευμα είναι το ιδανικό για ποδόσφαιρο και το Cafe “Draw” είναι πάντα παρόν στις αθλητικές μεταδόσεις!

Σήμερα δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, ωστόσο το μενού έχει για ορεκτικό το Βέροια-ΠΑΟΚ στις 16:00. Η ομάδα της Ημαθίας έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου αλλά ο «δικέφαλος του Βορρά» έρχεται με φόρα από το διπλό στην Λίμπερετς ενώ θέλει να ξεχάσει το «Χ» με την Ξάνθη.

Πάντως ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει να ξεκουράσει βασικούς παίκτες και να προχωρήσει σ’ ένα rotation της ενδεκάδας. Μυστακίδης, Χαρίσης, Περέιρα και Μαλεζάς, ίσως έχουν ένα προβάδισμα και τους δούμε στο αρχικό σχήμα.

 

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» στις 20:30 στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις ήττες από ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ και να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη που θα… ηρεμήσει και πάλι τα νερά στο Λιμάνι. Από την άλλη η Ένωση θέλει να χτυπήσει τους «ερυθρόλευκους» τώρα που πονάνε.

Ο Μπέντο δεν έχει στην αποστολή τον Πάρντο ενώ στα αρχικά του πλάνα ακόμη δεν είναι σίγουρες όλες οι θέσεις.

Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα κι οι Φιγκέιρας – Ντε Λα Μπέγια θα είναι τα δύο μπακ, με τους Ντα Κόστα και Μποτία να βρίσκονται στα στόπερ. Στον άξονα ο Μιλιβόγεβιτς μάλλον είναι σίγουρος και από εκεί και πέρα παίζει η θέση μεταξύ του Μάρτινς και του Καμπιάσο. Αν ο Φορτούνης είναι 100% καλά θα πάρει τη θέση του πίσω από τον Ιντέγε, με τον Μάριν να είναι αριστερά και τον Ελιουνούσι δεξιά.

Ο Κετσπάγια από την άλλη δεν έχει στη διάθεσή του δύο πολύτιμα «όπλα»: Τον Αλμέιδα και τον Βάργκας. Στις τελευταίες του δοκιμές έδειξε ότι θα κατεβάσει σύστημα 4-2-3-1 κι αυτός όπως ο Μπέντο.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν στο «Καραϊσκάκης» με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τον Γκάλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ντίντακ αριστερά και στόπερ τους Τσιγκρίνσκι και Λέσκοτ.

Στο χώρο του κέντρου είναι οι Γιόχανσον και Λαμπρόπουλος και τριάδα μπροστά τους οι Πατίτο, Μάνταλος και Χριστοδουλόπουλος, με τον Μπακασέτα στην κορυφή.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

1/10

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1
Ηρακλής-Πανιώνιος 1-2

2/10

Βέροια-ΠΑΟΚ (16:00)
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (18:15)
Πλατανιάς-Παναιτωλικός (18:15)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:30)

3/10

Ξάνθη-Ατρόμητος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected