Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ξεθάψτε τα κιτάπια σας αν έχει γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν! 7-0 ημίχρονο, 7-0 τελικό!

Χωρίς τίτλοΟ Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ με 7 γκολ (στο πρώτο ημίχρονο) – Έκαναν το 4Χ4 οι ερυθρόλευκοι και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας – η Ένωση …δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο…

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα Νέων Κ20 του Ολυμπιακού, ώστε να φιλοδωρήσει με επτά γκολ την αντίστοιχη της ΑΕΚ, στο παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο και προηγήθηκε με 7-0 από το ημίχρονο ενώ μετά από το 70’ έπαιξε με 10 παίκτες λόγω του τραυματισμού στο πρόσωπο του Στάθη Λάμπρου και της συμπλήρωσης των τριών αλλαγών.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τα 15 γκολ στη διοργάνωση ενώ κρατάει το μηδέν στην άμυνα μετά από 4 παιχνίδια. Τρία γκολ πέτυχε ο Θανάσης Ανδρούτσος (12’, 31’, 45+2) δυο ο Μάριος Βρουσάι (29’, 36’) και από ένα ο Γιώργος Μανθάτης (19’) και ο Κώστας Κηπουρός (44’).

Στο 11’ ο Κώστας Μεγαρίτης κερδίζει πέναλτι από τον Μπούση και στο επόμενο λεπτό ο Ανδρούτσοςευστοχεί και ανοίγει το σκορ (1-0).  Ο Ολυμπιακός είναι συνεχώς μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και ο Κοφσανίδης ανατρέπει τον  Βρουσάι με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μανθάτης ο οποίος «γράφει» το 2-0.

Το 3-0 σημειώνει στο 29’ με πλασέ ο Βρουσάι έπειτα από ασίστ του Κηπουρού ενώ στο 31’ ο Μανθάτης βγάζει ασίστ στον Ανδρούτσο ο οποίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Στο 36’ ο Κώστας Πανάγου βγάζει ωραία πάσα στον Βρουσάι που με σουτ κάνει το 5-0 και στο 44’ πάλι από πάσα του Πανάγου ο Κηπουρός μ’ ένα ψηλοκρεμαστό σουτ «παραβιάζει» την εστία της ΑΕΚ για το 6-0. Στις καθυστερήσεις (45+2’) του α’ μέρους ο Ανδρούτσος ανατρέπεται μέσα στην περιοχή κερδίζει πέναλτι που εκτελεί ο ίδιος και «γράφει» το 7-0.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κυριαρχεί στο γήπεδο και να «φτιάχνει» ευκαιρίες ειδικά με τον Μάριο Βρουσάι αλλά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια όπως στο α’ μέρος. Βέβαια έπαιξε και για 20’ με 10 παίκτες κάτι που σαφώς και επηρέασε την ομάδα.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που είναι φυσικά πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, παρέα με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, θα δώσει το επόμενο της παιχνίδι σε 15 ημέρες στην έδρα του Πανιωνίου.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Φουάσης (54’ Τασιούλης), Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Μανθάτης (56’ Καμπετσής), Μεγαρίτης (46’ Ξενιτίδης), Ανδρούτσος, Κηπουρός, Βρουσάι.

ΑΕΚ: (Μανωλάς): Παπαδόπουλος, Τάμπας (74’ Λουκάς), Ψανής (46’ Βαφειάδης), Κοφσανίδης, Μπούσης, Μπάμπης, Ασπρογιάννης (34’ Γιαννούτσος), Λίτσι, Σπηλιώτης, Τσέλιος, Αντωνίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected