Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Άρης Παλαιοχωρίου 0-1

alexandriamou_sxoinas_250007Τον χαρακτήρα του ντέρμπι επιβεβαίωσε το παιχνίδι της Κυριακής (2/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιού Σκυλιτσίου.

Ο γηπεδούχος Άρης, μετά από μία νίκη και μια ισοπαλία στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος, επιδίωξε το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα, που εκτός της βαθμολογικής σημασίας θα έδινε και ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την άλλη πλευρά, ο έτερος Άρης από το Παλαιοχώρι, μετά το 2×2 στα πρώτα παιχνίδια αλλά και την εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, ήθελε τη νίκη για να εδραιωθεί στην κορυφή αλλά και να αποδείξει σε ένα ακόμη ματς πως φέτος δεν του…γλιτώνει το ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου.

Έτσι και έγινε τελικά για την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, που χάρη σε ένα τέρμα του Πλέσκα στο 28′ πήρε το πολύτιμο τρίποντο και μαζί με τους Φίλιππο Μελίκης και Νίκη Αγκαθιάς, οδηγούν την κούρσα του ομίλου.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, φυσιολογικό ως ένα σημείο λόγω της καθοριστικής σημασίας του. Στα πρώτα 25 λεπτά δεν σημειώθηκε τίποτα αξιόλογο και στην πρώτη καλή φάση του αγώνα (28′) ο Λίτσι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Πλέσκας χωρίς ιδιαίτερη πίεση έπιασε την κεφαλιά η οποία κατέληξε στα δίχτυα του Μαυρόπουλου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

στο 90

Στο 43′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε σύγκρουση του Πατσιαβούρα με τον Βασιλείου στη γωνία της μεγάλης περιοχής, ο ρέφερι όμως Καραντώνης διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των “οράνιε” (οι γηπεδούχοι φόρεσαν την πορτοκαλί στολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι).

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς απέκτησε έναν πιο γρήγορο ρυθμό και στο 53′ η ομάδα των ΜουρτζίλαΝούσιου (αγωνίστηκαν αμφότεροι) είχε μια καλή στιγμή με τον Νίκο Πατσιαβούρα, ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί, ενώ στο 62′ ο Πλέσκας σούταρε από το ύψος του πέναλτι και ο Μαυρόπουλος απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ.

Αυτές οι δύο φάσεις ήταν και οι πιο ουσιαστικές στο δεύτερο 45λεπτο και το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Παρασίου και Μπακάλη.

14322376_10154562116269640_4880981143372016257_n

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Τάνης Κ., Μουρτζίλας Κ., Νικολαΐδης, Δαρδακούλης, Πατσιαβούρας, Νούσιος (46′ Μουρτζίλας Σ.), Μελιόπουλος, Τόπης, Ανδρέου (66′ Τσίπης), Τουτουντζίδης.

Άρης Παλαιοχωρίου : Βασιλείου, Ατανάσοφ, Ταμπουράς, Χατζόπουλος, Πατρίκας, Τσάκαλος (68′ Χατζηδημητρίου), Βλάχος, Πλέσκας, Λίτσι, Καθρέπτης (90′ Γκίτσας), Νατσικόπουλος (46′ Γεωργίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected