Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Θύελλα Σταυρού 1-4

14550618_10208843692083384_968779474_o

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Θύελλα Σταυρού, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου φαίνεται πως βρίσκει σταδιακά τον εαυτό της και ανεβάζει στροφές, όπως άλλωστε αναμένουν και οι φίλοι της ομάδας μετά την καλοκαιρινή ενίσχυση του ρόστερ. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” απογοήτευσαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Κωνσταντάκος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος.

Οι “πράσινοι” πήραν τα ηνία από το πρώτο λεπτό, έχοντας την ελαφρά υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, η οποία μετουσιώθηκε σε τέρμα στο 27ο λεπτό, όταν ο Τσορακλίδης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Αχιλλέας Μυλωνάς από καλή θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φωτόπουλου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 44′ ο ίδιος παίκτης έφτασε μέχρι την εστία και σκόραρε και ενώ αμυντικοί και τερματοφύλακας σταμάτησαν θεωρώντας πως ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας ήταν σε θέση off-side. Ο ρέφερι όμως κ. Μελτζανίδης, μετά και την υπόδειξη του βοηθού έδειξε αμέσως τη σέντρα.

Στην επόμενη κιόλας φάση και μετά τη σέντρα για το γκολ της Θύελλας, ο Βασίλης Βελικούδης του Χ. έκανε το μακρινό σουτ με στόχο να αιφνιδιάσει τον Χαρίση, ο οποίος απέκρουσε προσωρινά και στο ριμπάουντ ο Λάμπρος Κωνσταντάκος με πλασέ μείωσε για την ομάδα του.

Το τέρμα αυτό έβαλε και πάλι τον Εθνικό στο παιχνίδι και μάλιστα σε καθοριστικό χρονικό σημείο, ωστόσο η Θύελλα βρήκε και πάλι τις λύσεις στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 62′ σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Ισλάμι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή “έγραψε” το 1-3.

Κάπου εκεί, το παιχνίδι φάνηκε να “καθαρίζει” υπέρ των “πρασίνων”, οι οποίοι στο 73′ ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη του σκορ με “δράστη” αυτή τη φορά τον Νίκο Δεμερτζίδη, ο οποίος μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ “έγραψε” το τελικό 1-4

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Ζαχαριάδη

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Φωτόπουλος, Δημητριάδης, Αθανασιάδης (78′ Καλυβιώτης Θ.), Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Βελικούδης Β.Χ., Οικονομόπουλος, Κωνσταντάκος, Κεχαγιάς Σ., Βελικούδης Β.Δ., Αδαμίδης

Θύελλα Σταυρού : Χαρίσης, Κούνιος, Ριστέμογλου, Νεστορόπουλος, Τσορακλίδης, Παπαδόπουλος Σ., Σταυρίδης, Μυλωνάς Αχ., Ισλάμι (66′ Δεμερτζίδης), Κατσουγιαννόπουλος, Κατσαπελίδης.

*φωτ. από ethnikoskleidiou.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected