Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Το πρώτο του γκολ με το Εθνόσημο πέτυχε ο Ημαθιώτης Δημήτρης Μελιόπουλος!

13626966_1824535024435994_6452053377601449271_nΤη νίκη με 2-1 επί της διοργανώτριας Κροατίας πέτυχε η Εθνική Παίδων U17 στον τρίτο και τελευταίο της αγώνα για το «Croatia Cup 2016».

Η Εθνική μας ήταν σαφώς ανώτερη της αντιπάλου της και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Αν και στο 37΄ βρέθηκε να χάνει 1-0 κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με τα τέρματα του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Κουλούρας και νυν της Ξάνθης Δημήτρη Μελιόπουλου και του Γκαργκαλατζίδη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (80΄ και 80΄+3΄). Βασικός αγωνίστηκε ο έτερος Ημαθιώτης της Εθνικής, Βασίλης Τσιμόπουλος που ανήκει από φέτος στο ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης

Η σύνθεση της Εθνικής

Τσιμόπουλος, Βουτσάς (56΄ Γλέζος), Τσαούσης (56΄ Γαϊτανίδης), Μελιόπουλος, Π. Παπαδόπουλος (56΄ Κατσούκης), Αντζουλάς, Σκεντεράι, Μωραϊτάκης (72΄ Γκοτζαμανίδης), Ζουμπουλίδης (48΄ Λύρατζης), Βοϊλης (48΄ Γκαργκαλατζίδης), Λ. Παπαδόπουλος

Τι δημοσίευσε στο facebook η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουλούρας

“Σπουδαία επιτυχία για την Εθνική Παίδων U17 η οποία κέρδισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κροατίας με 2 – 1.

Τα παιδιά της Εθνικής μας βρίσκονται στην Πόλη Πούλα της Κροατίας από τις 26 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συμμετάσχουν μαζί με την Αγγλία, την Γερμανία και την διοργανώτρια Κροατία στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται εκεί και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Η πολύ μεγάλη αυτή νίκη της Εθνικής μας έχει για εμάς στη Σχολή ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κουλούρας, ιδιαίτερη σημασία καθώς σκόρερ του 2ου, νικητήριου γκολ της αναμέτρησης και μάλιστα στο 90ο λεπτό, είναι ο Δημήτρης Μελιόπουλος.

Η χαρά μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν πληροφορηθήκαμε πως βασικός τερματοφύλακας της Ελληνικής αποστολής είναι ο Βασίλης Τσιμόπουλος ο οποίος μάλιστα σήμερα, επάξια κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίχτη του αγώνα.

Τα δύο αυτά παιδιά, ο Βασίλης και ο Δημήτρης αποτελούν κομμάτι της σχολής μας και κατάφεραν με κόπο, θυσίες και πολύ προσωπική δουλειά να αναρριχηθούν σε επαγγελματικούς ομίλους στη χώρα μας και σήμερα να φορούν τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας τα οποία μάλιστα τιμούν με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν θα σταματήσουμε να ευχόμαστε στα παιδιά αυτά καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους,προσπαθώντας όμως πάντα να έχουν ως «μπούσουλα» τις ποδοσφαιρικές αρχές και τις αξίες που διδάχτηκαν στη σχολή μας.

Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε κάθε μέρα υπερήφανους!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected