Κατηγορίες
Αθλήματα

5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσ/νίκης – Η Referee Team Θεσ/νίκης στο πλευρό του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας

20151010-DSC_0517

Για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετέχει το Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης & στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5000μ που θα διεξαχθεί στο άδειο από αυτοκίνητα κέντρο της Θεσσαλονίκης, το ερχόμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016.

Η Referee Team, η ομάδα διαιτητών ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης, που προπονείται υπό την επίβλεψη του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, από απαρχής συστάσεως της Running Team του σωματείου, βρίσκεται στο πλευρό του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας.

Στον φετινό αγώνα η ομάδα θα έχει συνολικά 35 δρομείς (5 στον Ημιμαραθώνιο και 30 στον Δρόμο 5χλμ) με την ονομασία “Referee Team ft. Εν Σώματι Υγιεί” (ft. από το αγγλικό feature = προβάλλω, παρουσιάζω, αναδεικνύω) και αυτό γιατί, η Referee Team κατάφερε και συγκέντρωσε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό που αποδόθηκε υπό τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης στο Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ. Φέτος για πρώτη φορά θα συμμετέχει και ένας αθλητής του Εν Σώματι Υγιεί χρησιμοποιώντας τo αναπηρικό του αμαξίδιο.

Αναλυτικά τα ονόματα με τα αποτελέσματα καθώς και φωτογραφίες, θα ακολουθήσουν μετά τον αγώνα.

Το Δ.Σ., οι αθλητές και τα μέλη του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, ευχαριστούν όλα τα μέλη της Referee Team Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected