Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” αλλά και μία αποχώρηση από τον Αστέρα Αμαλιάδας!

ilias-apostolis-2Κι ενώ η αναζήτηση για νέο τεχνικό συνεχίζεται, όπως και οι σχετικές επαφές (προσωρινά είναι στη θέση ο Λύσσανδρος Τζαβάρας), στον Αστέρα Αμαλιάδας έγιναν άμεσα δυο μεταγραφές.

Σύμφωνα με το iliaikonomia.gr, εκτός των δύο προσθηκών, ζήτησε να αποχωρήσει ο γκολκίπερ Νίκος Φλίγκος (ως τώρα δίδυμο με τον Καλλιακμάνη στη θέση και με τον νεαρό Βλάχο να συμπληρώνει την τριάδα).

Όσον αφορά τις μεταγραφές, στον Αστέρα ανήκει από σήμερα ο 25χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Τσάμης (γιος του Νίκου Τσάμη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Λαμίας, που είναι και η πόλη καταγωγής του), έχει κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, έχει περάσει από την ομάδα της Λαμίας, του Απεραντιακού και του Αγρότη Λιανοκλαδίου (και με τις τρεις στην Δ’ Εθνική) και από το 2012 ήταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Αρχικά στη Γ’ Εθνική κι έπειτα στην Football League με την ομάδα αυτή (με ενδιάμεση διακοπή ένα εξάμηνο δανεισμό στη Λαμία, στο β’ γύρο πρόπερσι). Έχοντας κι έξι συμμετοχές στο περυσινό πρωτάθλημα. Θα είναι πλέον αυτός το δίδυμο με τον Γιάννη Καλλιακμάνη στα γκολπόστ.

Παίκτης του Αστέρα είναι και ο 22χρονος ακραίος αμυντικός Αποστόλης Ηλίας (φωτ) αγωνίζεται και δεξιά, αλλά κι αριστερά αν χρειαστεί. Πέρυσι ήταν στην Κοζάνη (Γ’ Εθνική), κι είχε 32 συμμετοχές πρωταθλήματος (τις 30 βασικός). Κατάγεται από τα Ιωάννινα και προέρχεται από τον Ατρόμητο ’95 Ιωαννίνων. Τις σεζόν 2011-12 και 2012-13 αγωνίστηκε στην Δόξα Κρανούλας στη Γ’ Εθνική, ενώ πρόπερσι (2013-14) αγωνίστηκε στα Τρίκαλα 1963, επίσης στη Γ Εθνική, έχοντας 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Στο θέμα νέου τεχνικού δεν υπάρχουν ακόμα νεότερα. Αν δεν υπάρξουν άμεσα, πιθανότατα ο Τζαβάρας θα είναι και με τον Αιολικό την Κυριακή στον πάγκο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected