Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής του Ηλυσιακού

14516604_1063555603760471_5401350986469522859_nΑνακοινώσεις περιελάμβανε το πρωινό της Τετάρτης στον Ηλυσιακό, καθώς η ομάδα του Ζωγράφου ανακοίνωση την πρόσληψη του Κώστα Ψυρόπουλου στην τεχνική της ηγεσία.

Ο Καλαματιανός τεχνικός αποχώρησε από την Τριγλία Ραφήνας και θα εργαστεί στους “κιτρινόμαυρους” μαζί με τον γυμναστή Δημήτρη Λόντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Ψυρόπουλο. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας διαθέτει την εμπειρία της κατηγορία καθώς και τις απαραίτητες ικανότητες για να ηγηθεί τη φετινή προσπάθεια του Ηλυσιακού μας. Ο Καλαματιανός τεχνικός έχει καταγράψει μία σειρά από θετικές χρονιές, σε συνεργασίες του με τον Φωστήρα, την Πέρα Κλουμπ, την ΑΕ Ηρακλείου. Άλλωστε την περσινή χρονιά πραγματοποίησε μια καταπληκτική πορεία με την ομάδα του Ταύρου, φτάνοντας μια ανάσα από τη Football League. Στο πλευρό του κ. Ψυρόπουλου σε ρόλο γυμναστή θα είναι ο κ. Λόντος Δημήτρης. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected