Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Το 2×2 η Εθνική Ελλάδας, δύσκολα την Κύπρο!

ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ ÐÁÃÊÏÓÌÉÏÕ ÊÕÐÅËËÏÕ / ÅËËÁÄÁ - ÊÕÐÑÏÓΔυσκολεύτηκε αρκετά η Εθνική μας στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Κύπρο, που παρουσιάστηκε ιδιαίτερα δυνατή στο “Γ.Καραϊσκάκης” και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Σκίμπε.

Το γρήγορο γκολ του Κώστα Μήτρογλου (που έφτασε τα 13 με τα γαλανόλευκα) και το τραγικό λάθος της άμυνας που επέφερε το δεύτερο γκολ με τον Μάνταλο, ήταν τα “κλειδιά” της σημερινής νίκης της Εθνικής, που ήταν μέτρια, με ξεσπάσματα κατά διαστήματα

Η Εθνική άνοιξε το σκορ στο 12′ με υπέροχο πλασέ έπειτα από ασίστ του Κώστα Φορτούνη. Βέβαια, στην αρχή της φάσης φαίνεται να υπάρχει επιθετικό φάουλ του Τζαβέλλα στον Χαραλαμπίδη, με τον διαιτητή να μην δίνει τίποτα, αν και ήταν κοντά στην φάση.

Στο 42′ ο Παναγή έκανε τραγικό λάθος, όταν θέλησε να τροφοδοτήσει με το χέρι συμπαίκτη του, αλλά έδωσε στον Μάνταλο και εκείνος με ψηλοκρεμαστό πλασέ δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα γαλανόλευκα τέρματα για το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στο φαληρικό γήπεδο.

Συνθέσεις

Ελλάδα : Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας (88′ Καρέλης), Σταφυλίδης (71′ Παπαδόπουλος), Μανιάτης, Μάνταλος, Φορτούνης, Μπακασέτας (78′ Χολέμπας), Μήτρογλου.

Κύπρος : Παναγή, Ντόσα Ζούνιορ, Χαραλάμμπους, Δημητρίου, Χαραλαμπίδης (62′ Χριστοφής), Μυτίδης (83′ Μακρής), Λαμπάν, Εφραίμ, Αρτυματάς (78′ Κυριάκου), Λαΐφης, Καστάνος

H βαθμολογία

1. Βέλγιο 6 (7-0)

2. Ελλάδα 6 (6-1)

3. Βοσνία 3 (5-4)

4. Εσθονία 3 (4-5)

5. Κύπρος 0 (0-5)

6. Γιβραλτάρ 0 (1-8)

Η επόμενη αγωνιστική (10/10)

Εσθονία – Ελλάδα

Βοσνία – Κύπρος

Γιβραλτάρ – Βέλγιο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected