Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τέλος δύο από τον Αλμωπό Αριδαίας, στις προπονήσεις ο Ημαθιώτης Δημήτρης Σερασκιέρης!

144741916543Δύο αποχωρήσεις μετρά την τρέχουσα εβδομάδα ο Αλμωπός Αριδαίας, στον οποίο γίνεται πλέον επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης στις τρεις περίπου εβδομάδες που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, αναζητούν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους οι Παναγιώτης Αβραμίδης (φωτ) και Κώστας Καπουσούζης. Ο πρώτος αγωνίστηκε συνολικά 30 λεπτά σε δύο ματς πρωταθλήματος (με ΦΑΣ Νάουσα και ΑΕΠ Βατόλακκου) και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όπου προχωρά τις επαφές για τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη ενώ ο 21χρονος μεσοεπιθετικός (αγωνίστηκε βασικός με ΑΕΠ και ΑΟ Καρδίας) βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας.

Την ίδια ώρα, στις προπονήσεις του Αλμωπού συμμετέχει τις τελευταίες μέρες ο Ημαθιώτης μπακ – χαφ Δημήτρης Σερασκιέρης, ο οποίος αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Αμφισσαϊκό (ομάδα της ΕΠΣ Φωκίδας) ενώ παλαιότερα ενώ τη σεζόν 2014/2015 είχε αγωνιστεί στην Ακαδημία Μακροχωρίου, με την οποία είχε μια εξαιρετική σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Τυριακίδης αναζητά αντίπαλο για φιλικό την ερχόμενη Δευτέρα (μία μέρα μετά το παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης) εκεί όπου θα τσεκάρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected