Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-1 (photos+vid)

alexandriamou_a.e_paok080022Ένα πολύ δυνατό ντέρμπι αντάξιο της κρισιμότητας του αγώνα αλλά και του τοπικού χαρακτήρα, παρακολούθησαν οι 500 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Βρέσκα βρήκε “πράσινους” και “ασπρόμαυρους” να μοιράζονται από έναν βαθμό, αποτέλεσμα που επέτρεψε τους Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” να προσπεράσουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σημερινό παιχνίδι, όπου τυπικά γηπεδούχος ήταν η ΑΕ Αλεξάνδρειας, ήταν μέτριο και σε γενικές γραμμές, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν, ενώ εκτός των δύο τερμάτων, οι φάσεις μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Νίκο Σαρηγιαννίδη που ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και πέρασε ως αλλαγή στο 82′, δεν κατόρθωσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά, η αλλαγή του Γερμανού Σιαφαρίκα (ντεμπούτο στον “ασπρόμαυρο” πάγκο) στο 77′ με την είσοδο του Κώστα Κίτσα, έδωσε επιθετική πνοή στον “δικέφαλο” και τελικά επήλθε το γκολ της ισοφάρισης.

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας έχασε την ευκαιρία να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη που θα την εδραίωνε στην πρώτη θέση, ωστόσο δεν το κατάφερε, μη έχοντας όμως και το πάθος αλλά και την ορμή που παρουσίασε στο ματς των Τρικάλων. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά, έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά : να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο και να “χτυπά” σε καίρια σημεία, με τους πολύ ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει. Ο Σπύρος Κίτσας ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια στο 82′ και διατήρησε την ομάδα του κοντά στην κορυφή, όπου θα επιδιώξει να βρεθεί στα επόμενα παιχνίδια.

Όπως φαίνεται όμως από τα πρώτα παιχνίδια, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, το σίγουρο είναι όμως πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλοι…πόλοι, εκτός των ομάδων που ενισχύθηκαν σημαντικά στις καλοκαιρινές μεταγραφές. Φανταστείτε πάντως να υπήρχαν play off…Θα γινόμασταν μάρτυρες σε ένα πρωτάθλημα που θα κρατούσε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι τέλους και θα έβαζε ΟΛΕΣ τις ομάδες στην…πρίζα μέχρι την 30η αγωνιστική!

alexandriamou_a.e_paok080044

Αναλυτικά το φιλμ της αναμέτρησης :

6′ Ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Χατζηστεφάνου έκανε το σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Μυλωνάς.

18′ Κίτρινη κάρτας Κίτσας Ε.

28′ “Σπάσιμο” του Σαμαρά στον Λίτσι, ο τελευταίος έκανε το σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Ευαγγελόπουλος.

30′ Εκτέλεση κόρνερ του Ευγένη Κίτσα από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά λόγω του αέρα και ανάγκασε τον Μυλωνά στην απόκρουση του αγώνα και μάλιστα με τη βοήθεια του οριζόντιο δοκαριού.

43′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Καφέ από αριστερά, η άμυνα απομάκρυνε, ο Λαμπριανίδης έπιασε με τη μία τη σέντρα – σουτ και ο Σαμαράς που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά αιφνιδίασε τον Ευαγγελόπουλο (1-0)

55′ Σέντρα του Καφέ από αριστερά, ο αέρας έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

60′ Σέντρα – σουτ του Ευγένη Κίτσα, με υπερένταση ο Μυλωνάς σε κόρνερ.

63′ Σε καλή θέση ο Λίτσι, το πλασέ όμως που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ.

66′ Καλή ενέργεια από τον Αναστάση, ωστόσο δεν πάσαρε στον συμπαίκτη του και τον πρόλαβε ο Ευαγγελόπουλος

70′ Κίτρινη κάρτα Μπουκλάς Γ.

82′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Κώστα Κίτσα έξω από την περιοχή, ο Μυλωνάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σπύρος Κίτσας με πλασέ έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

alexandriamou_a.e_paok080116

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Κελεσίδη

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Ιορδανόπουλος, Σκούρα, Πέικος, Αβραμόπουλος, Λίτσι, Σαμαράς (58′ Αναστάσης), Ξαγοράρης (70′ Πέτκος), Λαμπριανίδης (82′ Σαρηγιαννίδης), Πιπιλιάρης, Καφές

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ.Δ., Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Α., Σούγγαρης (74′ Κίτσας Κ.), Ασλάνογλου, Καρατάσος (56′ Κούκλας), Κίτσας Ε., Κίτσας Θ., Χατζηστεφάνου, Κίτσας Σ

δείτε παρακάτων φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr και ΕΔΩ τα γκολ της αναμέτρησης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected