Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-2 (photos+vid)

alexandriamou_LIANOBERGI_TRIKALA0017Μόνο το αποτέλεσμα κρατάει από το σημερινό παιχνίδι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων αλλά και το γεγονός πως μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, παίζοντας νευρικά και με πολύ άγχος στις κινήσεις της, δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό από την μαχητική Δόξα Λιανοβεργίου, που σήμερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Κι αυτό γιατί, η ομάδα του Σάκη Παγγούρα ήταν αυτή που είχε τις δύο πολύ καλές στιγμές μέχρι την αποβολή του Άγγελου Καραντουλαμά, στοιχείο που έκρινε κατά πολύ την έκβαση του αγώνα καθώς έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα στους “πράσινους”. Από κει και πέρα, με εκτελεστή και πάλι τον Γιώργο Κίτσα (έφτασε τα 9 γκολ και οδηγεί την κούρσα των σκόρερς), ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε στο τελικό 0-2 και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Νασούφι στο 81′

Με το καλημέρα λοιπόν στο ματς, η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0, όταν ο Δεμπρόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα πάνω από το alexandriamou_LIANOBERGI_TRIKALA0069οριζόντιο δοκάρι του Ιωακειμίδη (2′). Η φάση αυτή έδωσε ψυχολογία στους “κυανόλευκους” που έπαιξαν εξαιρετικά ανασταλτικά και κατάφεραν να εγκλωβίσουν τα ατού των φιλοξενούμενων στα πρώτα 45 λεπτά. Οι “πράσινοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο διάστημα αυτό αλλά ήταν φλύαροι στις προσπάθειες τους και η Δόξα, σχετικά εύκολα μπορούμε να πούμε, κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος και μετά τα απαραίτητα…γκάζια στα αποδυτήρια, οι παίκτες του Γιώργου Ντάμτσιου μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν από την αρχή την αντίπαλη άμυνα. Στο 51′ σημειώθηκε η φάση της αποβολής του Καραντουλαμά για τους γηπεδούχους, ο οποίος είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τη Δόξα να φτάσει και πάλι κοντά στο γκολ. Ήταν το 53ο λεπτό όταν ο Αντώνης Παπαδόπουλος βγήκε απέναντι από τον Ιωακειμίδη, ο οποίος έκανε την απόκρουση του αγώνα και αποσόβησε σίγουρο τέρμα.

Στο 58′ ο Μέγας Αλέξανδρος έλυσε τον “γόρδιο δεσμό” και κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Ο Κουκουράκης με πολύ ωραία πάσα στον κενό χώρο, βρήκε τον Γιώργο Κίτσα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ, νίκησε τον Καραλάζο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Δόξα, στο 69′ και πάλι ο Κίτσας βρήκε δίχτυα, αυτή τη φορά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουκουράκη και κεφαλιά εξ επαφής.

Τα δύο αυτά τέρματα σε διάστημα 10 λεπτών περίπου, έδωσαν τέλος στις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι καλύτερο, ειδικά από τη στιγμή που αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Μοιραία λοιπόν το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης, σφράγισε τη νίκη του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, που ουσιαστικά κρατά μόνο αυτή που τον φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

video : Bill Imathiotis

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Νησελίτη

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Παπαδόπουλος Χ., Καραπατσάς (72′ Λουκάς), Τσολαρίδης, Μπαντής (47′ Παπαδόπουλος Α.), Τζέπης, Βασιλείου (79′ Ζαχόπουλος), Δεμπρόπουλος, Καραντουλαμάς, Κίρτσογλου, Ξανθόπουλος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Αθανασιάδης Σ., Καρβούνης, Τασίδης, Πετκάκης, Ποτουρίδης (70′ Ταταρίδης), Σερμπίνης (55′ Νασούφι), Κουκουράκης, Κιρκιλιανίδης, Κίτσας, Σούρλας (46′ Πατατούκας)

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected