Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Εθνικός – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 2-1

1Τη δεύτερη του ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που ηττήθηκε με 2-1 από τον Εθνικό Πειραιώς στο Μοσχάτο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, είχε δοκάρι στο 3′ με τον Πεχλιβανίδη και προηγήθηκαν μόλις στο 11ο λεπτό με γυριστό σουτ του Παυλάκη. Στη συνέχεια οι Χανιώτες έψαξαν την ισοφάριση και έφτασαν πολύ κοντά, όμως το γκολ του Τσικουδάκη στο 22ο λεπτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον… Βεστάκη.

Τελικά ο Εθνικός έκανε δύο τα τέρματα του στο 42′ με τον Βλάχο να βρίσκει ωραία με κάθετη τον Κομνηνό και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να “νικήσει” τον Γεωργίου και να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Στην επανάληψη, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ κατάφερε να μειώσει στο 58′ με τον Τσικουδάκη όμως το γκολ αυτό ήταν το μοναδικό που σημείωσαν στο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Κατσούλη και μοιραία ήρθε η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος (93′ Πίσσας), Πεχλιβανίδης, Μπένα, Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός (52′ Μαργαρίτης), Κατίδης, Μάναλης, Παυλάκης, Βλάχος (87′ Μαρούδας)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Στασινάκης, Παληγεώργος, Καρβουνιάρης, Κομπογεννητάκης (51′ Δρακάκης), Κιτράκης, Γκουτσίδης (74′ Παπαθανασίου), Ντεντάκης, Βεστάκης, Τσικουδάκης, Ταταράκης (83′ Περδικάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected