Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εσθονία – Ελλάδα 0-2

ellada3Πέρασε και από το ψυχρό Ταλίν η Εθνική μας ομάδα, η οποία παρά τη μέτρια εμφάνιση πήρε αυτό που ήθελε και θα υποδεχτεί τη Βοσνία (13/11) με το απόλυτο.

Το γρήγορο γκολ του Τοροσίδη “έλυσε” γρήγορα τα πόδια των παικτών του Σκίμπε και παρά τις αναγκαστικές αλλαγές των Παπασταθόπουλου και του σκόρερ, δεν έχασε το προβάδισμα, παρά το γεγονός πως η Εσθονία ήταν δραστήρια και σίγουρα δικαιούται ένα γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

Παρά τα προβλήματα στα μετόπισθεν, η ομάδα του Σκίμπε ηρέμησε στο δεύτερο ημίχρονο και «κλείδωσε» τη νίκη με φάουλ του Σταφυλίδη στο 61’. Καθοριστικός ο Ορέστης Καρνέζης στο φινάλε, καθώς με τις αποκρούσεις του δεν επέτρεψε στους Εσθονούς να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστική :

Βοσνία-Κύπρος 2-0
Εσθονία-Ελλάδα 0-2
Γιβραλτάρ-Βέλγιο 0-6

Η βαθμολογία 

1.Βέλγιο 9
2.Ελλάδα 9
3.Βοσνία 6
4.Εσθονία 3
5.Κύπρος 0
6.Γιβραλτάρ 0

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Κυριακή 13/11
Κύπρος-Γιβραλτάρ (19.00)
Βέλγιο-Εσθονία (21.45)
Ελλάδα-Βοσνία (21.45)

Συνθέσεις

Εσθονία : Άκσαλου, Τένιστε (31′ λ.τ. Καμς), Μπάρανοβ, Κλάβαν, Κάλαστε, Ντμίτριεβ (80′ Μουσνίκοφ), Μετς, Βασίλιεβ, Πάβελ Μαρίν, Λουτς (69′ Πούριε), Ζένιοβ.

Ελλάδα : Καρνέζης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (6′ λ.τ. Ταχτσίδης), Τοροσίδης (18′ λ.τ. Οικονόμου), Μανιάτης (87′ Τζιόλης), Παπαδόπουλος, Καρέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μήτρογλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected