Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 2-1

cf86ceafcebbceb9cf80cf80cebfcf82-cebcceadcf83ceb7cf82-horzΕπέστρεψε στις επιτυχίες ο Φίλιππος Μέσης, ο οποίος “έσβησε” εν μέρει το βαρύ 1-5 της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Νίκη Αγκαθιάς και με τη χθεσινή του απόδοση, έπεισε πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και δεν δικαιούνταν κάτι παραπάνω, παρά το γεγονός πως κατάφερε να ισοφαρίσει και να κρατήσει το 1-1 μέχρι το 89ο λεπτό. Για ένα ακόμη παιχνίδι σκόραρε ο Νίκος Πατσιαβούρας, ενώ σε πολύ καλή μέρα ήταν και ο Μαυρόπουλος, που αποσόβησε όποτε χρειάστηκε τις επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του.

Ο Φίλιππος κατόρθωσε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και συγκεκριμένα με τον Κώστα Πάτρα στο 18ο λεπτό, ενώ ανάλογη ήταν η συνέχεια όσον αφορά την επιθετικότητα των “βυσσινί”, καθώς σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις έφτασαν κοντά στο γκολ

Στο δεύτερο μέρος, οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν την απόδοση τους ωστόσο ο Φίλιππος ήταν αυτός που είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Αραμπατζή (54′) ενώ στο 59′ ο Κώστας Πάτρας βρέθηκε απέναντι από τον Μαυρόπουλο και δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

στο 90

Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, με “δράστη” τον Νίκο Πατσιαβούρα (τρίτο γκολ φέτος) ενώ στο 88′ λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιώργου Πάτρα.

Στην αμέσως επόμενη φάση, η άμυνα του Άρη ολιγώρησε, ο Φίλιππος εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα των παικτών του και ο Κώστας Πάτρας βρέθηκε σε θέση βολής, με αποτέλεσμα να επαναφέρει την…τάξη για τους “βυσσινί, που πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Τριανταφυλλίδη και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Πάτρας Γ., Πάτρας Κ., Μπαλτζής Θ., Νούρης, Χασάν (39′ Βασιλείου), Γιαννόπουλος (83′ Καμπούρης), Μυλωνάς, Γιάννου, Αραμπατζής, Ταραπόσος, Πάτρας Ρ.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Τάνης Κ., Μουρτζίλας Κ., Πατσιαβούρας, Μουρτζίλας Σ., Δαρδακούλης (46′ Νικολαΐδης), Μελιόπουλος, Τόπης, Τουτουντζίδης, Ρηγόπουλος (46′ Τσίπης), Καλφούντζος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected