B ΕΠΣ Ημαθίας

AE Σχοινά – Εθνικός Κλειδιού 1-0 (photos)

alexandriamou_sxoinas090030

Δραματικός παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Σχοινά, όπου ΑΕ Σχοινά και Εθνικός Κλειδιού κινήθηκαν στην…κόψη του ξυραφιού και το ματς κρίθηκε χάρη στο τέρμα του Παναγιώτη Καραμήτσου στο 84ο λεπτό.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα των Παπακωνσταντίνου – Κατσάρα στο πρωτάθλημα ενώ οι “κυανόλευκοι” (χρέη προπονητών εκτέλεσαν οι Περηφανόπουλος και Παρασχόπουλος) υποχώρησαν στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας μετά από 4 αγωνιστικές τη χειρότερη άμυνα με 10 γκολ παθητικό.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις πολλές μονομαχίες αλλά και τις ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή, κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τις λύσεις απέναντι στην άμυνα του Εθνικού αλλά και στον σταθερό Φωτόπουλο.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεσπάσματα στην απόδοση τους ωστόσο δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, πληρώνοντας και την ολιγωρία στο 84ο λεπτό, όταν και σημειώθηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Σχοινά : Παπακωνσταντίνου, Γκρίβα, Πατρίκας, Σιτσάνης, Μουσκεφτάρας, Κωτούλας, Κρουστάλης (77′ Κίτσας), Κιστογλίδης, Σεβαστιάδης, Κασλαμάς, Καραμήτσος (89′ Τολιόπουλος).

Εθνικός Κλειδιού : Φωτόπουλος, Παρασχόπουλος, Οικονομόπουλος (73′ Γιαννόπουλος), Δημητριάδης, Βελικούδης Β.Δ., Αδαμίδης, Περηφανόπουλος, Καλυβιώτης, Δ., Κεχαγιάς Σ. (47′ Αθανασιάδης), Βελικούδης Β.Χ., Γιαννουχαηλίδης,

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected