Super League 1

Αναβολή στις εκλογές και νέο ΔΣ από τη λίστα Βίκτωρα Μητρόπουλου… Και τώρα τι;

nBuZBPiQVtNPbTLECACLΣας παρουσιάζουμε μέρος το ρεπορτάζ του SDNA και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

“Έσκασε βόμβα! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA η προσφυγή που κατέθεσε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος για την αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης έγινε δεκτή από το διαιτητικό δικαστήριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το διαιτητικό δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου για αναβολή των εκλογών και διορισμό προσωρινής διοίκησης!

Η απόφαση αναμένεται (και) επίσημα στη διάρκεια της αυριανής ημέρας, αλλά οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι η προσφυγή του Μητρόπουλου έγινε δεκτή με ψήφους 5-2!

Διαβάστε τα μέλη που θα απαρτίσουν τη νέα προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ, στην οποία δεν θα βρίσκεται ο Βίκτωρας Μητρόπουλος!

Ιδού τα μέλη της νέας διοίκησης: Γιώργος Στράτος, Στέλιος Σφακιανάκης, Τάκης Αγραφιώτης, Γιώργος Σκαρτάδος, Γιώργος Κασιμάτης, Μίμης Δομάζος, Αριστείδης Καμάρας, Νίκος Μαχλάς, Γιάννης Βαλαώρας, Φάνης Τουντσιάρης, Βασίλης Παναγιωτάκης, Γαβριηλίδης Γιάννης, Παππάς, Καραβασίλης, Τζανόπουλος, Παπαπετρίδης, Βακάλης, Δημητρίου, Βούρβαχης, Σταράκης, Γκίτσιος

Σχόλιο SportsUp : Θα δουν πολλά τα μάτια μας από δω και στο εξής…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected