Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Αυτές είναι οι μεταγραφές της νέας εποχής Βλάχου

vlaxos_c900867434f3db4044b31170168f577aΟ παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και μέχρι πρότινος προπονητής του Ζευγολατιού είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης του Αστέρα, όπως αναφέρθηκε και στο χθεσινό ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρει το olympiasports, μετά το «ναυάγιο» με τον Πέτρο Μίχο, τον οποίο ηθικοί λόγοι ανάγκασαν να απορρίψει την πρόταση της ομάδας της Αμαλιάδας (μετά το θόρυβο που ξέσπασε στη Μυτιλήνη ότι αποχώρησε από τον Αιολικό για λογαριασμό άλλης ομάδας) η διοίκηση των «βυσσινί» κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε τον πρώην άσσο των ελληνικών γηπέδων. Μάλιστα ο Μιχ. Βλάχος αναμένεται μα προπονήσει σήμερα Τετάρτη για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται και η μεταγραφική ενίσχυση, με τον σέντερ φορ Νίκο Παπουτσή (εκ Θεσσαλονίκης που αγωνιζόταν στο Λουτράκι) και τον σέντερ μπακ Ηλία Κασάπη από τον ΑΟ Χαϊδαρίου να εντάσσονται στο έμψυχο δυναμικό.

Ενώ να υπενθυμίσουμε ότι έχει επέλθει κατ αρχήν συμφωνία και με τον Σενεγαλέζο Τσέικ Γκαντιάγκα (στον Παναργειακό πέρσι), που φτάνει Αμαλιάδα την Παρασκευή αν δείξει ότι είναι έτοιμος, θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected