Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Νίκου Ξαγοράρη ως MVP της 4ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos+vid)

DSCN9966Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Καψόχωρας, η βράβευση του Νίκου Ξαγοράρη, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 4ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 715 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τέταρτη χρονιά φέτος και από πέρσι περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές πραγματοποιούνται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως φάνηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει ο χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Χορηγός του βραβείου του Νίκου Ξαγοράρη ήταν η επιχείρηση του αντιπροέδρου της ομάδας, Γιάννη Ουσταμπασίδη (Studio φωτογραφίας, Photo Center) στην οδό Βετσοπούλου 52 στην Αλεξάνδρεια και για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τον ίδιο για την εξαιρετική του πρωτοβουλία.

δείτε τις φωτογραφίες :

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον ποδοσφαιριστή της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ο συμπαίκτης του Νίκος Σαρηγιαννίδης, ο οποίο με ιδιαίτερη χαρά παρέδωσε το τρίτο φετινό βραβείο της σεζόν για το πρωτάθλημα της Α1.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Νίκου Ξαγοράρη στην κάμερα του SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected