Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (4ος όμιλος) Άγιος Ιερόθεος – Θύελλα Ραφήνας 1-0

1544373Την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής, πήρε ο Άγιος Ιερόθεος, ο οποίος σε αγώνα για τον 4ο όμιλο επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας.

Όπως αναφέρει το SDNA, η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς από το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής, και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Θανόπουλο πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κατσικάτσου, ενώ αυτό του Σαγανά αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των «λιγνιτωρύχων».

Στην συνέχεια η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη, ήταν αυτή η οποία ανέβασε την απόδοση της και στο 22΄ έφτασε κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει, καθώς το σουτ του Ζέκιο κατέληξε άουτ από την εστία ρτου Κυρίτση. Η απάντηση από πλευράς Περιστεριωτών, ήρθε στο 34΄ με το σουτ του Νιζάμη να έχει την ίδια ακριβώς κατάληξη, ενώ στο 37΄ η κεφαλιά του Μακρή αποκρούστηκε με ευκολία από τον Κυρίτση.

Στην επανάληψη αμφότερες οι δύο ομάδες, είχαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Ζέκιο από πλευράς Θύελλας και τους Νιζάμη, Σαγανά να είναι οι κινητήριοι μοχλοί των γηπεδούχων. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγούνταν σε παράταση, ο Θανόπουλος στο 85΄ κέρδισε πέναλτι από τον Μακρή πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-0, αποτέλεσμα το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Κυρίτσης, Πολίτης, Μανδύλης, Μπιρμπίλι, Κωστούλας, Ζήκος (57΄Καραμέρης), Γούλας, Γκουτσούλας, Θανόπουλος,Νιζάμης (73΄ Πανούσης), Σαγανάς (87΄ Κετσετζόγλου).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Κατσικάτσος, Γεωργιάδης, Φρίγγης ( 40΄λ.τρ. Στάφα), Μακρής, Μαστρογιαννούδης (57΄Ντόσκας), Αφράτης, Δημητρίου, Κούνας, Μπουντάκης (74΄Αράπης), Βαζέχα, Ζέκιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected