Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νάπολι – Ρόμα 1-3 (vid+tweet)

Cu0eVawWYAUx_92Η Ρόμα νίκησε 3-1 τη Νάπολι στο “San Paolo” και την προσπέρασε, ανεβαίνοντας στην 2η θέση της Serie A. Δύο γκολ ο Έντιν Τζέκο, κορυφαίος ο Μοχάμεντ Σαλάχ

Σπουδαία νίκη για την Ρόμα στην “μάχη” των πρώτων θέσεων της Serie A, καθώς επικράτησε 3-1 της Νάπολι στο “San Paolo”, έτσι την προσπέρασε και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Όπως αναφέρει το sport24, πρωταγωνιστές ήταν οι Έντιν Τζέκο και Μοχάμεντ Σαλάχ για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία περιμένει “δωράκι” από την Ουντινέζε στο Τορίνο, έτσι ώστε να πλησιάσει σε απόσταση… βολής την Γιουβέντους.

Ο Τζέκο πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της αναμέτρησης, φτάνοντας τα 7 τέρματα στις 8 πρώτες αγωνιστικές για πρώτη φορά στην καριέρα του (σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα).

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί μείωσε στο 59′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά ο Σαλάχ στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3, με τον Αιγύπτιο να είναι αυτός που είχε δημιουργήσει το πρώτο γκολ του Τζέκο.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της Νάπολι με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο, ενώ είναι δεδομένο πως χωρίς τον Αρκάντιους Μίλικ (τραυματίας για 3-4 μήνες) τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους “παρτενοπέι”.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ίσαϊ, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζορζίνιο, Αλάν, Χάμσικ (81′ Ζελίνσκι), Καγιεχόν (76′ Ελ Καντουρί), Ινσίνιε, Γκαμπιαντίνι (57′ Μέρτενς).

ΡΟΜΑ: Στσέσνι, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Ζουάν Ζεζούς (71′ Έμερσον), Ντε Ρόσι, Παρέδες, Ναϊνγκολάν (79′ Ελ Σααραουί), Σαλάχ, Περότι (91′ Ζέρσον), Τζέκο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected