Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – Κέρκυρα 4-0

1544330Με κορυφαίους τους Λεντέσμα, Τομανέ και Μάρκος Πάουλο, ο Παναιτωλικός έκανε μία επιβλητική εμφάνιση και κέρδισε την Κέρκυρα με 4-0.

Όπως αναφέρει το agrinio-sports.gr, η παρουσία του Αργεντινού χαφ για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα έδωσε άλλον αέρα στα «καναρίνια», που «σκούπισαν» το παιχνίδι από πολύ νωρίς.

Το ματς ξεκίνησε για τους γηπεδούχους με τους καλύτερους των οιωνών. Μόλις στο 5′ ο Τομανέ άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Λενστέσμα και έτσι σημείωσε όχι μόνο το πρώτο του εν ελλάδι τέρμα, αλλά και το πρώτο του μετά από περίπου έναν χρόνο. Είχε να σκοράρει από τον Οκτώβριο του 2015. Η συνέχεια για τα «καναρίνια» ήταν ανάλογη. Αμέσως μετά (7′) ο Τομανέ «σέρβιρε» και ήταν η σειρά του Μάρκος Πάουλο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή, φάση που ουσιαστικά «κλείδωσε» το ματς. Στο 11′ ο Ουάρντα «άγγιξε» το γκολ και οι γηπεδούχοι… κυριαρχούσαν. Στο 29′ ήταν η πρώτη «υποψία» φάσης από τους φιλοξενούμενους με ένα μακρινό σουτ του Σπίνουλα, που απείλησε και στο 33′ με τον Επστάιν. Ο Παναιτωλικός όμως είχε ακόμη μία «μεγάλη» φάση στο 35′ με τον Κλέσιο και έτσι έληξε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν σε ανάλογο τέμπο. Στο 55′ απείλησε ο Λεντέσμα και στο 56′ μετά από νέα ασίστ του Αργεντινού χαφ, έδωσε «διαστάσεις» στη νίκη των «κυανοκίτρινων». Πλέον το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει. Οι Φαίακες στο 68′ είχαν δοκάρι με τον Ζορμπά, ενώ στο 71′ ο Κυριακίδης αντέδρασε πολύ σωστά σε νέα φάση των φιλοξενουμένων. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ρόσα, που στο 82′ με ωραίο πλασέ, σκόραρε στο ντεμπούτο του με την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (64′ Καμαβουάκα), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Λεντέσμα (67′ Ρόσα), Ουάρντα (76′ Μουνιός)

Κέρκυρα: Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (46′ Κόντος), Ντιόγκο (62′ Ζαραδούκας), Τουράμ (46′ Παμλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected