Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Κεραυνός Επισκοπής 0-3

DSCN0164

Πρώτο γκολ του Βασίλη Γιαουτζή στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Κεραυνού Επισκοπής

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση για τον Κεραυνό Επισκοπής, που δεν συνάντησε ιδιαίτερα εμπόδια στα Λευκάδια κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας.

Μπροστά σε 400 φιλάθλους που γέμισαν την κερκίδα του Δημοτικού Γηπέδου της περιοχής, η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου παρουσιάστηκε σοβαρή, πειθαρχημένη και έτοιμη για τις απαιτήσεις του σημερινού αγώνα. Κόντρα σε μια ομάδα που είναι πάντα υπολογίσιμη παρά το μέτριο ξεκίνημα της, οι “κοκκινόμαυροι” έφτασαν στο “καθαρό” 3-0 και έφτασαν τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο και ελάχιστες ήταν οι φορές που έφτασε με αξιώσεις στα καρέ του Σταματέλου. Μπορεί να κράτησε το μηδέν για 40 λεπτά και να φάνηκε πως θα μπορούσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία μέχρι την ανάπαυλα, δέχτηκε το τέρμα και στο δεύτερο 45λεπτο, ουσιαστικά κατέρρευσε.

DSCN0151

Τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο Κώστας Ντέλλας, το δεύτερο με απευθείας φάουλ

Οι φιλοξενούμενοι μετά από ένα μέτριο πρώτο 10λεπτο, πήραν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν αρκετές φορές στα καρέ του Μπουμπουλέντρα. Ο επιθετικός μονόλογος και η κατά αναλογία, μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά του Κεραυνού και φάνηκε πως ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ.

Παρά τις προσπάθειες όμως με τη μπάλα κάτω και με συνδυαστικό παιχνίδι, το πρώτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους ήρθε από στημένη φάση. Συγκεκριμένα στο 41′ ο Παραστατίδης κινήθηκε πλάγια δεξιά με τη μπάλα και βρέθηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο ρέφερι κ. Βρέσκας να δώσει το φάουλ σε καλό σημείο για το πόδι του Κώστα Ντέλλα. Ο υψηλόσωμος φορ με συρτό σουτ πέρασε τη μπάλα κάτω από το τείχος και σημάδεψε τη γωνία του Μπουμπουλέντρα, που δεν κατόρθωσε να αντιδράσει.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Κεραυνός “κλείδωσε” τους τρεις βαθμούς. Και ενώ ο Βασίλης Αργυρίου έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Χαραλαμπίδη, που επέστρεψε και πάλι από την Κ20 του ΠΑΟΚ, στο 51′ ο Ουρούτσι εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Γιαουτζής που παρακολούθησε την πορεία της μπάλας, πήδηξε στην πορεία της και με κεφαλιά, “έγραψε” το 2-0 για την ομάδα του.

Με την είσοδο του Σαμιώτη στον αγωνιστικό χώρο (69′), ο νεαρός φορ είχε δύο πολύ καλές στιγμές (δοκάρι στο 73′ με σουτ έξω από την περιοχή και χαμένο τετ-α-τετ στο 76′) ενώ η πρώτη εμφάνιση του Χρήστου Τασιώνα με την “κοκκινόμαυρη” φανέλα συνδυάστηκε με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ασίστ στο γκολ του Παραστατίδη, ο οποίος διαμόρφωσε στο 78′ το τελικό 0-3.

Στο 85′ ο Αχιλλέας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ της τιμής, αλλά ο Τουγγελίδης από πλεονεκτική θέση, έχασε την ευκαιρία να σημειώσει παράλληλα και το πρώτο του γκολ με την “κυανόλευκη” φανέλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Γκέτσος, Καραμεταξάς, Δημητρίου, Γιάτσος, Μάραντης, Στογιάννος Γ. (61′ Γιαμαλίδης), Στογιάννος Ρ., Μπράτσης, Τζιώνας (77′ Τουγγελίδης), Καϊσίδης (50′ Κακούδης)

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Μανδάλης, Παπαδόπουλος, Ορφανίδης Λ. (46′ Χαραλαμπίδης), Μπλούκας, Γκελοσάνι, Γιαουτζής, Παραστατίδης, Ντέλλας, Ουρούτσι (56′ Ορφανίδης Α.), Πασχάλης (69′ Σαμιώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected