Κατηγορίες
Super League 1

Αναβολή στα Γιάννενα, ούτε αύριο το ματς

c6fab9d4083964dcc84c4954534791fa_MΤην αναβολή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, λόγω του ισχυρού σεισμού το βράδυ του Σαββάτου. Ούτε αύριο το παιχνίδι!

Όπως αναφέρει το SDNA, ο σεισμός ύψους 5,5 της κλίμακας Ρίχτερ το βράδυ του Σαββάτου στα Ιωάννινα που κράτησε επί ποδός ολόκληρη την πόλη, οδήγησε στην απόφαση περί αναβολής του σημερινού αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Λεβαδειακό.

Ενώ στην αρχική σύσκεψη που έγινε το πρωί της Κυριακής δεν πάρθηκε οριστική απόφαση, στην έκθεση που έστειλε ακολούθως η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προτείνει προς το υφυπουργείο Αθλητισμού όχι μόνο την αναβολή του αγώνα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες να μη διεξαχθεί ούτε τη Δευτέρα!

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κοντονής έκανε δεκτή την εισήγηση, με την ανακοίνωση του υφυπουργείου να αναφέρει:

«Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected