Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΕ Χαρίεσσας 0-2

alexandriamou_a.e_xariesa0010Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τρίτο ματς αήττητη η ΑΕ Χαρίεσσας, που επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, με δύο τέρματα πριν βγει το μισάωρο, εδραίωσε την αγωνιστική κυριαρχία της στο παιχνίδι και παρά τα ξεσπάσματα του Απόλλων και τις σημαντικές ευκαιρίες που απώλεσαν οι γηπεδούχοι, κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη και να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” παρουσίασαν και πάλι τα γνωστά προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων. Είναι το τρίτο ματς χωρίς γκολ και τα 3 τέρματα που έχουν επιτευχθεί στα πρώτα 5 παιχνίδια, είναι μια συγκομιδή που δεν μπορεί να εφησυχάζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, αρχικά στο 7′ σε σουτ του Τουμαρά και έπειτα στο 11′ μετά από ωραία προσπάθεια του Στογιάννη.

DSCN4436

Σημαντικές ευκαιρίες σήμερα για Ρόκο (Δεξιά) και Χρυσόπουλο που έχασε πέναλτι

Το γκολ που κυνήγησαν από την αρχή οι φιλοξενούμενοι ήρθε στο 14′ όταν ο Θεόκλητος Ιωαννίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γραμματικός πήδηξε για κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα κατέληξε στην απέναντι γωνία του Γαϊτανίδη, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια, ανέβασαν τις γραμμές τους ωστόσο η ΑΕΧ ήταν αυτή που έφτασε στο δεύτερο γκολ, με σκόρερ και πάλι τον Γραμματικό ο οποίος δέχτηκε την ασίστ του Τουμαρά και με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 0-2.

Στο 33′ ο Απόλλων είχε δοκάρι με τον Τουλουμτζή και γενικότερα άρχισε να πιέζει περισσότερο τους φιλοξενούμενους, που έδωσαν χώρο στον αντίπαλο και πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν τον τρόπο για να απειλήσουν τα καρέ του Ηλιάδη και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ρόκο και Τουλουμτζή, πριν φτάσουμε στο 79′ όταν κέρδισαν πέναλτι, το οποίο όμως ο Χρυσόπουλος αποφάσισε να εκτελέσει αλά Πανένκα και ο Ηλιάδης δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει τη μπάλα.

Πέντε λεπτά αργότερα, η ΑΕΧ είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα της, αλλά το πλασέ του Στογιάννη απέκρουσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασονίδη και Νατσιούρα

13866611_711066849033090_147466251_n

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γαϊτανίδης, Καρολίδης (72′ Πήκος), Σότι, Ορφανίδης, Δημητρούσης, Μαγγίζης, Ρόκο, Κουτρουλιάς, Χρυσόπουλος, Καριπίδης (33′ λ.τ. Γκαλαΐτσης), Τουλουμτζής

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Τηλκερίδης (82′ Κρουσταλλάς), Σταμάτης, Ιωαννίδης Ζ., Ιωαννίδης Θ., Φωτιάδης, Κοτσογιαννίδης, Τουμαράς (64′ Παμπουχίδης), Λύτης (57′ Τσάλμας), Γραμματικός, Στογιάννης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected