Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΜΑΣ Βεργίνας 2-1

11231853_580423302096740_3392758896970037004_n

Σκόρερ του νικητήριου τέρματος για τον Ατρόμητο ο Άνι Κάσα

Δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, όπου ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 89ο λεπτό.

Ο ΜΑΣ Βεργίνας βρέθηκε μια ανάσα από τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα και σήμερα είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να φύγει αλώβητος από το Διαβατό καθώς προηγήθηκε στο σκορ και κράτησε την ισοπαλία για 89 λεπτά.

Ο γηπεδούχος Ατρόμητος παρουσιάστηκε σήμερα νωθρός και άνευρος, με αποτέλεσμα να δεχτεί τέρμα στο 5ο λεπτό και να χρειαστεί στη συνέχεια να ρισκάρει για να αλλάξει την εις βάρος του alexandriamou_trikala_170023κατάσταση. Στη φάση αυτή, ο Απόστολος Χατζάρας έδειξε τη κλάση του και αφού έφερε τη μπάλα μπροστά του μέσα στη μεγάλη περιοχή, με ωραίο πλασέ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η χαρά όμως των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις τρία λεπτά καθώς στο 8′ ο Ζερδαλής έκανε τη σέντρα από τα πλάγια και ο Φαρμάκης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με εναέριο σουτ νίκησε τον Κούβαρο, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Τα δύο γρήγορα γκολ αλλά και γενικά το άκρως επιθετικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο πρώτο 10λεπτο, διαδέχτηκε η μεγάλη πτώση στον ρυθμό και το παιχνίδι κέντρου κυρίως ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Οι “κυανόλευκοι” είχαν μεν την κατοχή, η οποία όμως ήταν φλύαρη με αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι να είναι αρκετά επικίνδυνοι όποτε βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ του
Συμεωνίδη.

Στο 36′ μάλιστα, ο Φραδέλος βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, το τελείωμα όμως δεν ήταν το ιδανικό και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Λίγο πριν, ο Σταύρος Κωστογλίδης αναγκάστηκε να αναθεωρήσει τα πλάνα του καθώς ο Μανιόπουλος (που αγωνίστηκε ως αμυντικός σήμερα) ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε.

alexandriamou_paok_010086

Σκόρερ του 0-1 ο Απόστολος Χατζάρας

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα παρέμεινε αναλλοίωτη με τον Ατρόμητο να προσπαθεί ανορθόδοξα να φτάσει στα καρέ του Κούβαρου και τον ΜΑΣ να προσπαθεί να κλείσει τους χώρους στα μετόπισθεν και να προσπαθεί στην κόντρα να πετύχει κάποιο τέρμα.

Τον τελευταίο λόγο όμως στο ματς τον είχε ο Ατρόμητος και συγκεκριμένα ο Άνι Κάσα, ο οποίος αποδείχτηκε η “χρυσή” αλλαγή για τους γηπεδούχους. Στο 89΄ο Ζερδαλής και πάλι έβαλε πλάτη τον αντίπαλο αμυντικό από τα πλάγια, έκανε την παράλληλη σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούβαρου και τον ίδιο στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντόπουλο και Καραϊωσήφ

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Συμεωνίδης, Φαρμάκης, Μανιόπουλος (24′ λ.τ. Γκιάλπης), Παγγούρας, Ζερδαλής, Βοργιατζίδης (63′ Κάσα), Κωστογλίδης, Δημητριάδης, Μουρατίδης, Αρβανιτίδης, Δαλήγγαρος

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Κούβαρος Μ. (90′ Μπατσίλας), Γκόγκας, Αναστασιάδης, Χατζάρας, Μιχαλόπουλος, Ρόκο (90′ Ευαγγέλου), Φραδέλος, Χερίδης (58′ Παυλίδης), Γιαννακίδης, Θεοδώρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected