Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-6 (vid)

Cu1fjbGXEAAG_7xΈπειτα από 4 σερί ματς χωρίς νίκη, η Ρεάλ επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 6-1 της Μπέτις στην Σεβίλλη. Δύο γκολ ο Ίσκο και από ένα οι Βαράν, Μπενζεμά, Μαρσέλο και Ρονάλντο στην ομάδα του ομάδα του Πογέτ

Εύκολο βράδυ στην Σεβίγια για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς επικράτησε 6-1 της Μπέτις στο “Benito Villamarín” και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τις 4 σερί ισοπαλίες (3 για πρωτάθλημα και μία για Champions League).

Δύο γκολ πέτυχε ο Ίσκο και από ένα οι Βαράν, Μπενζεμά, Μαρσέλο και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Κρόος να έχει κάνει την ασίστ στα δύο πρώτα, ενώ το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-4.

Για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ μείωσε σε 1-4 ο Θεχούδο στο 55′, ενώ παρέμεινε στην κορυφή με την Ατλέτικο (7-1 την Γρανάδα), ενώ νωρίτερα είχαν πάρει νίκες οι Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη.

Συνθέσεις

ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Πιτσίνι, Μαντί, Πεσέλα, Ντουρμίσι, Πέτρος, Μπράσανατς (46′ Ζοζούλια), Ζονάς Μαρτέν (67′ Θεμπάγιος), Χοακίν, Ρουμπέν Κάστρο, Αλεγρία (46′ Θεχούδο).

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος, Κόβατσιτς (65′ Λούκας Βάθκεθ), Ίσκο, Μπέιλ (79′ Μάρκο Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (75′ Μοράτα).

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected