Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

ΦΑΣ Νάουσα – Απόλλων Παραλιμνίου 2-1 (vid)

14678144_10208369970470196_1652986791_oΤην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ Εθνικής πανηγύρισε σήμερα ο ΦΑΣ Νάουσα και θα αντιμετωπίσει στις 13/11 την ΑΠΕ Λαγκαδά στη γειτονική πόλη.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου ήταν άκρως αποτελεσματική στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο σημειώθηκαν όλα τα τέρματα της αναμέτρησης, παράλληλα όμως ήταν ιδιαίτερα άτυχη καθώς οι δύο αλλαγές που πραγματοποίησε ήταν αναγκαστικές, ενώ τραυματίστηκε και ο Χατζόπουλος με αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα με 10 παίκτες για 15 περίπου λεπτά.

Μπροστά σε 250 περίπου θεατές, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα λεπτά έδειξαν περισσότερο απειλητικοί από τους αντιπάλους. Η υπεροχή των “κυανόλευκων” μετουσιώθηκε γρήγορα σε γκολ και συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό όταν ο Τούφας βρήκε εξαιρετικά τον Ντινόπουλο στα δεξιά και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζηγιαννάκη που δεν μπόρεσε αντιδράσει.

Στη φάση αυτή όμως ο σκόρερ του ΦΑΣ τραυματίστηκε στην κόντρα που του έγινε από τον αντίπαλο αμυντικό και αντικαταστάθηκε από τον Μουρίκι.

πηγή βίντεο : inaoussagr

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και τρία λεπτά αργότερα ο Μουρίκι γέμισε από τα δεξιά για τον Κωτσόπουλο, ο οποίος στόπαρε ανάμεσα σε δύο παίκτες και με ιδανικό πλασέ έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα των αντιπάλων.

Τα δύο γρήγορα γκολ του ΦΑΣ απορύθμισαν τους φιλοξενούμενους που έπρεπε να υπερβάλουν εαυτό για να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση. Το γκολ του Κώστα Τριανταφύλλου στο 24′ φάνηκε να αλλάζει και πάλι την εικόνα του αγώνα, ωστόσο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ο ΦΑΣ βρήκε τον τρόπο να κρατήσει το προβάδισμα, παρά το γεγονός πως η ομάδα του Ημαθιώτη Γιώργου Παπαστεργίου ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές στο δεύτερο μέρος.

Στο 34′ οι γηπεδούχοι προχώρησαν και σε δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, καθώς ο Ζούρκος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε για να δώσει τη θέση του στον Νύρλα.

Στις ευκαιρίες του Απόλλων, ο ΦΑΣ απάντησε δύο φορές με τους Κωτσόπουλο και Τούφα που δεν κατόρθωσαν να “κλειδώσουν” τη νίκη των γηπεδούχων, ενώ στο 78′ ο Χατζόπουλος αποχώρησε τραυματίες μετά από χτύπημα στο κεφάλι και έχοντας συμπληρώσει τις αλλαγές, η ομάδα της Νάουσας αναγκάστηκε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση με 10 παίκτες.

cf1ab469b84ae9612d72f71c841f3fec

φωτ. από naousanews.gr

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος (34′ λ.τ. Νύρλας), Βλαχοδήμος Ζ., Γιαννόπουλος, Κασμερίδης, Τούφας, Αγγελίδης, Κωτσόπουλος, Νίκου (66′ Περηφανόπουλος), Ντινόπουλος (15′ λ.τ. Μουρίκι), Χατζόπουλος

Απόλλων Παραλιμνίου : Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Γεωργιάδης (63′ Λιάρας), Τάκας, Μερεσιώτης, Γαλακτερός (75′ Ρούμπος), Καστριτσέας, Τριανταφύλλου Κ, Ρούμπος Γ, Παπαστεργίου, Ναλμπάντης (69′ Καρακώστας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected