Super League 1

“Κακός δαίμονας” του Παναθηναϊκού ο Ημαθιώτης Κώστας Βασιλακάκης!

vasilakakis_goal

Με γκολ και τι γκολ του Βασιλακάκη κέρδισε σήμερα η Ξάνθη στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Μετά το ματς ο 27χρονος χαφ σχολίασε πως «μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός», με αφορμή ότι οι Θρακιώτες πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια τον κερδίζουν. Προφανώς λόγω χαρακτήρα δεν αναφέρθηκε και σε προσωπικό επίπεδο. Κοιτάξτε να δείτε ένα εκπληκτικό στατιστικό. 

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Βασιλακάκης ως παίκτης άξονα – μπορεί να έχει αγωνιστεί ορισμένες φορές και «δεκάρι» ή φορ αλλά είναι «εξαροκτάρι» – δεν σκοράρει πολύ συχνά. Οταν όμως βλέπει τον Παναθηναϊκό… σεληνιάζεται. Από την σεζόν  2014/15 και μετά σκοράρει μόνο εναντίον του! Σε 66 ματς που έχει αγωνιστεί αυτό το διάστημα. Συνολικά από τότε – δύο σεζόν plus η τρέχουσα – έχει σημειώσει μόνο τρία τέρματα, όλα απέναντι στο «τριφύλλι».

Το πρώτο ήταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2014, στη νίκη της Ξάνθης με 4-2. Το δεύτερο λίγο αργότερα, στις 29/01/2015, στη νίκη της ομάδας του με 1-0 για το Κύπελλο και το τρίτο πριν από μερικές ώρες, καθώς την περασμένη χρονιά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα. Πλέον δεν είναι μόνο η Ξάνθη «κακός δαίμονας» του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Βασιλακάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected