Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Δόξα Δράμας 1-0 (vid)

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ-Δ-ΕΊΣΟΔΟςΚαλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Απόλλωνας Καλαμαριάς που με γκολ του Ρόβα στην παράταση πήρε τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας.

Ο αγώνας

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, πιο δραστήριος ήταν ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο έχοντας 3-4 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Καλύτερη από αυτές ήταν στο 6ο λεπτό όταν ο Συμελίδης έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Σικαλιά. Η  Δόξα δεν έκανε τίποτα αξιόλογο στο γήπεδο και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας συνέχισε να είναι επιθετικός και έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Φάμπιο, Πόποβιτς και Ρόβα αλλά ο Σικαλιάς κράτησε την Δόξα στο παιχνίδι. Καλύτερη στιγμή του δευτέρου μέρους ήταν στο 85ο λεπτό με τον Πόποβιτς να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Σικαλιά, δεύτερο δοκάρι για την ομάδα του Καλαϊτζίδη στο παιχνίδι και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στην παράταση ο Απόλλωνας βρήκε τη λύση στον γόρδιο δεσμό της Δόξας και τον έλυσε με γκολ του Ρόβα στο 98ο λεπτό με πλασέ στην επαναφορά έπειτα από σουτ του Πόποβιτς.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς : Καλογεράκης, Ζώτος, Λιώνης (Γεωργιάδης), Ντόϊκιτς (Αμαραντίδης), Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Ιωαννίδης (Βεργώνης), Φάμπιο, Συμελίδης, Ρόβας, Πόποβιτς

Δόξα Δράμας : Σικαλιάς, Μουτεσίδης, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Παπαζούδης, Ακασού (Πινδώνης), Κεφαλάς, Γαϊδαρτζής (Γιόνδης), Ιότι, Κουμπρόγλου (Ντος Σάντος), Μαρκόπουλος

φωτ. από sportdrama.gr

Η συνέντευξη τύπου 

Απόντος του ομόλογου του, προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς Δημήτρη Καλαϊτζίδη, στην θέση του οποίου εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο βοηθός του Κώστας Γεωργιάδης, ο Κώστας Βασιλακάκης δεν παραβρέθηκε και αυτός και  στη θέση ήταν ο συνεργάτης του Ανέστης Τσελεμπής. Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών για την Δόξα μίλησε ο αρχηγός της Θωμάς Γκαρακλίδης και για τον Απόλλωνα ο Παύλος Ζώτος.

Tsiarasd dimitris

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected